3a divisió FEF

La Pobla passa de l'infern al cel en l'últim minut

Final d'infart. L'àrbitre va anul·lar el gol de la victòria local i just després els grana van marcar

SANTBOIÀ1


LA POBLA MAF.2


SANTBOIÀ: Hugo; Márquez, Fali, Dani Iglesias (Javi Calvo, 8'), Noche; Kevin (Raül Rodríguez, 70'), Álex Fernández; Bilbao, Manga, Pedro (Fontanella, 70'); i Óscar.

LA POBLA DE MAFUMET: Manzano; Calavera, Joaqui, Vadillo, Iglesias; Bicho, Jordi Roca (Maxi, 79'); Oribe (Bueno, 46'), Iván Aguilar (Bertomeu, 73'), Tortosa; i Emana.

GOLS: 0-1 (7') Jordi Roca, de penal. 1-1 (85') Fali. 1-2 (90') Emana.

ÀRBITRE: López Carballo. T.G.: Fali, Pedro Bravo i Calvo; Iglesias i Bueno.

PÚBLIC: Uns 300 espectadors.

COMENTARI: Després de 90 minuts de duel, el Santboià-Pobla es va resoldre en un minut. Uns segons en què els locals van passar de celebrar el gol de la remuntada a veure com l'àrbitre anul·lava l'acció per fora de joc i el filial grana aprofitava l'avinentesa per sorprendre amb una pilota llarga a Emana. El davanter grana sol a la contra –mentre el rival protestava– va decantar el partit amb una vaselina subtil (90'). Abans, la Pobla havia liderat la batalla gràcies a un gol matiner de penal de Jordi Roca (7'). Un domini de l'electrònic que diferia de les sensacions al camp, on els locals van dur la iniciativa. Després de molta insistència, el debutant Fali (85') posava l'empat aprofitant un servei de cantonada. L'empat duraria ben poc perquè la Pobla va ser més murri per endur-se els tres punts d'un Joan Baptista Milà, amb un pam de nas.

S. quitian

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)