3a divisió FEF

El Vilassar salva la primera ‘final' per la permanència

Mala ratxa. La Rapitenca només ha sumat un punt de 18 i s'apropa a la zona de descens

rapitenca0


vilassar1


RAPITENCA: Damià, Yélamos, Munta (Martí, 28'), Javi Ortega, Gasparín (Miguel, Cristian Bertomeu, Raúl Teixidó, Barru, David Pino, Alexis i Ivan Munta (Marc Vernet, 52').

VILASSAR: Imanol, Adri, Peque, Fran, Edu Camps, Edu Domingo, Dani, Ricky (Galeano, 66'), Mamadou (Guille, 66'), Vives (Frías, 81') i Vicente.

GOLS: 0-1 (71') Dani.

ÀRBITRE: Robas Bondia. T.G.: Als locals Munta, Martí, Miguel i Alexis; i al visitant Peque.

COMENTARI: Semblava molt difícil però el Vilassar es manté amb vida per la permanència. El conjunt maresmenc ahir va aconseguir sumar els tres punts gràcies a una victòria contra el rival més directe per la permanència. La Rapitenca, que ha aconseguit un punt dels últims 18, està només a tres del descens amb el gol-average perdut. La victòria visitant es va coure en un matx amb alternatives. En la primera meitat van haver-hi tres ocasions: una rematada de Raúl per sobre del travesser, una rèplica del Vilassar en un xut llunyà i la millor en un xut del visitant Mamadou que va aturar Damià (42'). Després de la represa, el partit es va animar amb un travesser del Vilassar i una rematada d'Alexis que la defensa visitant va treure sota els pals. Però al 73' el sac es va trencar amb una jugada per la banda esquerra, centrada per Dani que va col·locar la pilota per sota de Damià. Els instants finals van ser per a la Rapitenca però el Vilassar es va defensar.

H. SUBIRATS

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)