3a divisió FEF

Les gestes de la revelació no s'han acabat

3a divisió. Quan semblava que havia perdut el ritme de l'inici de curs, el Santfeliuenc ha enllaçat quatre triomfs, tres dels quals a fora

El Santfeliuenc, equip debutant aquesta temporada a tercera divisió, va tenir un gran començament de lliga, que el va convertir en la principal revelació. De mica en mica, es va anar desinflant i, entre la jornada 13 i la 20 no va guanyar cap partit. Es podria pensar que l'equip d'Andrés González va protagonitzar una bona arrencada fruit de la inèrcia guanyadora del curs passat i de la motivació del debut, i que amb el pas de les jornades s'aniria apropant a la zona baixa. Però quan semblava que s'estava desinflant, el Santfeliuenc ha encadenat quatre victòries, tres de les quals a fora. Primer va guanyar al dificilíssim terreny de joc de la Muntanyesa (1-2), després es va imposar a Santa Coloma de Gramenet (1-2), tot seguit va derrotar el Vilafranca a casa (2-1) i diumenge passat va vèncer al camp del Palamós (0-1), que feia vuit partits que no perdia (20 punts de 24).

L'objectiu, a tocar

Gràcies a aquesta ratxa, el Santfeliuenc s'ha tornat a acostar a la zona de fase d'ascens, que ara té a 5 punts. El club del Baix Llobregat, però, recorda que la seva referència continua sent la zona de descens a primera catalana, a 16 punts de distància, i l'objectiu, arribar als 45 punts per assegurar la permanència. Ara en té 39, de manera que té la fita molt a prop. A Sant Feliu de Llobregat són conscients que els seus rivals directes en la classificació tenen projectes molt més ambiciosos, com ara el Terrassa, el Palamós i el Manlleu, de manera que prefereixen tocar de peus a terra, per bé que un cop assolit l'objectiu de la permanència, i ja sense pressió, intentaran acabar el curs tan amunt en la classificació com sigui possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)