3a divisió FEF

El Vilassar reviu a costa de la Rapitenca i evita una fractura quasi definitiva

3a divisió. Fa cinc jornades, els del Maresme eren a sis punts de la zona de salvació i els del Montsià, a sis dels llocs de descens. Ara els separa un punt

Diumenge passat, a la Devesa de Sant Carles de la Ràpita es va jugar un partit clau. La Rapitenca, dissetena i, per tant, en l'últim lloc de la zona de permanència, va rebre el Vilassar, en zona de descens, a quatre punts del seu rival. Si la victòria s'hagués quedat a casa, la Rapitenca hauria respirat molt i el Vilassar s'hauria quedat enfonsat en un pou on també hi ha encallats el Gavà i, sobretot, el Gramenet. Però el triomf se'l va endur l'equip visitant, de manera que la lluita a la zona baixa està ara molt més ajustada que mai. Només un punt separa la Rapitenca del Vilassar.

El resultat del partit de la Devesa va suposar la consolidació de les dinàmiques dels dos equips. Al final de la primera volta, la Rapitenca estava a la zona mitjana de la classificació i tenia la zona de descens a sis punts de distància. El Vilassar, en canvi, era penúltim i tenia les places de permanència a sis punts. Però en les cinc jornades disputades des de llavors, la Rapitenca només ha sumat un punt i el Vilassar, deu. De totes maneres, l'equip del Montsià no és l'únic en mala dinàmica a la zona baixa, ja que el Masnou només ha aconseguit un punt dels últims dotze i el Santboià fa cinc partits que no guanya. Així, el Vilassar, malgrat que es manté en zona de descens, té tres equips a l'abast per avançar-los i abandonar el pou. Diumenge, els del Maresme reben el Terrassa, i la setmana vinent visitaran el Masnou en un derbi que es presenta clau en la lluita per evitar el descens a primera catalana. La Rapitenca, per la seva banda, visita diumenge un Santfeliuenc en ratxa.

El Vilassar ha sumat deu dels últims quinze punts i la Rapitenca, un
Jornada 19:
13 Rapitenca
23
14 Vilafranca
22
15 Santboià
21
16 Masnou
21
17 Castelldefels
19
18 Gavà *
17
19 Vilassar de Mar *
13
20 Gramenet *
10
Jornada 24:
14 Cerdanyola
28
15 Catelldefels
27
15 Santboià
25
16 Masnou
25
17 Rapitenca
24
18 Vilassar de Mar *
23
19 Gavà *
18
20 Gramenet *
10 (* en zona de descens)
Els maresmencs són encara en zona de descens, però tenen tres rivals a l'abast
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)