Sabadell

Sumar d'un en un ja no serveix

Santboià. Els del Baix Llobregat volen evitar el perill del descens després d'un inici d'any 2014 desastrós. L'entrenador Alberto Fernández ja fa setmanes que està discutit perquè, en els últims sis partits, el seu equip acumula cinc empats

La corda també s'està a punt de trencar al Santboià. El conjunt d'Alberto Fernández té un difícil matx aquest diumenge contra el líder, l'Ascó, amb el qual es juga la possibilitat de no ingressar en les places en vermell de la taula classificatòria.

Des que va començar el 2014, el Santboià només ha perdut un partit. Però ho ha fet a costa de sumar empat rere empat. Dels set enfrontaments en el nou any, cinc han acabat amb els d'Alberto Fernández sumant només una unitat en cada enfrontament. Això els ha portat a no deixar la zona perillosa a la taula que s'ha anat acostant fins als dos punts de diferència actuals.

Fernández, discutit

El partit contra l'Ascó, diumenge (12 h) al Joan Baptista Milà, pot servir com un punt d'inflexió per al Santboià. Guanyar el líder seria deixar enrere sis partits consecutius sense sumar tres punts d'una tacada.

Una derrota, en canvi, significaria un futur molt incert per Alberto Fernández al capdavant d'un equip que ni amb els fitxatges no funciona.

De fet, pel Joan Baptista Milà han passat un total de 32 jugadors. Un cop començada la temporada s'han donat de baixa vuit jugadors (sense comptar el fitxatge frustrat d'Albert Yagüe) i se n'han fitxat nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)