3a divisió FEF

Imanol frena les aspiracions del Cornellà a Vilassar

3a divisió. La gran actuació del porter va evitar la victòria del conjunt del Baix Llobregat

cornellà1


VILASSAR1


VILASSAR: Imanol, Edu Camps, Peque, Fran, Vicente, Edu Domingo, Guille, Galeano (Roldán, 55'), Mendoza, Joan Vives (Riki, 69') i Dani (Bangú, 85').

CORNELLÀ: Íñigo, Joel, Dani Martí, Pelegrí (Cazorla, 70'), Israel, David, Enric Vallès (Manu, 46'), Juvenal (Txema, 46'), Civil, Baruc i Juli.

GOLS: 1-0 (5') Fran. 1-1 (93') Cazorla.

ÀRBITRE: Vico Moreno. T.G.: Als locals Edu, Domingo i Galeano; i als visitants Joel, Dani Martí, David i Civil. T.V.: Als locals Fran i Edu Domingo (91').

COMENTARI: La gran actuació del porter del Vilassar Imanol va permetre al conjunt maresmenc sumar un punt contra el Cornellà. Els locals, clars dominadors en el primer temps, van avançar-se ben aviat amb un gol de penal transformat per Fran (5'). El Vilassar hauria pogut eixamplar les diferències abans del descans, però el poc encert a l'hora de definir li ho va impedir. Després de la represa, el doble canvi introduït per Jordi Roger va donar els seus fruits i el Cornellà va agafar les regnes de l'enfrontament. Amb més profunditat i pressió en la sortida de la pilota rival, els verds van bolcar-se a l'àrea contrària, posant contra les cordes un Vilassar que es va encomanar a Imanol, l'autèntic protagonista del matx. En el temps afegit, això sí, l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat pel conjunt vilassarenc que va servir l'empat en safata al Cornellà: I és que Cazorla no va perdonar des dels onze metres.

pepe álvarez

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)