Victòria vital del Vilafranca

Domini local. L'expulsió del visitant Munta (23') va aplanar el camí dels penedesencs, que s'allunyen de les places de descens

RAPITENCA1

VILAFRANCA3

El Vilafranca va aconseguir una victòria molt important contra un rival directe, la Rapitenca, que es manté al límit de la zona del pou. Amb el triomf, l'equip penedesenc amplia fins a set els punts d'avantatge respecte a les places de descens.

El Vilafranca va portar la iniciativa des del principi i, a més, va veure com el partit se li posava molt de cara amb l'expulsió de Munta per una suposada agressió a Èric (23'). Amb 10 jugadors, la Rapitenca no va poder oferir gaire resistència i abans del descans la victòria local ja estava encarrilada amb els gols de Marcos, d'un magistral llançament de falta directa, i Owono, que va culminar una jugada d'Eloi. En la segona meitat, Adri Ruiz va sentenciar amb una acció personal i Munta, abans del final, va fer el gol de la Rapitenca.

VILAFRANCA: Marc Ramírez, Javi González, Font (Creixell, 60'), Dani Medina, Èric Martínez (Marcos Gudies, 81'), Ivan Álvarez, Eloi, Antolínez, Owono, Marcos i Adri Ruiz (Lora, 71'). RAPITENCA: Damià, Yélamos, Marc Vernet, Mauri, Julio, Cristian Bertomeu (Josep Díez, 59'), Teixidor (Pino, 53'), Barru, Páez (Ivan, 63'), Alexis i Munta. GOLS: 1-0 (35') Marcos. 2-0 (42') Owono. 3-0 (70') Adri Ruiz. 3-1 (83') Ivan. ÀRBITRE: Albelda Bárcena. T.G.: Als locals Dani Medina i Antolínez, i als visitants Yélamos, Mauri i Barru. T.V.: Directa al visitant Munta (23'). INCIDÈNCIES: Abans del partit es van homenatjar Pepe Fos pels seus 1.000 partits com a delegat del Vilafranca i el periodista local Pep Sauleda per una trajectòria de 40 anys.