Un inici espectacular dóna aire al Santboià en el duel directe

En 10 minuts. Un gol de Kevin (1') i un de Pedro (10') van donar els tres punts als locals

VILASSAR1

SANTBOIÀ2

SANTBOIÀ: Planchería; Márquez, Calvo, Noche, Fali, Álex Fernández, Pedro (Oscar, 86'), Pedro Bilbao (Gerard, 76'), Eloi, Kevin i Manga (Raúl, 62'). VILASSAR: Imanol; Adri, Peke, Galeano, Edu Camps, De Frías (Jallow, 46'), Guille, Riki (Juan Roldán, 61'), Mendo, Vives i Vicente (Valle, 68'). GOLS: 1-0 (1') Kevin. 2-0 (10') Pedro. 2-1 (81') Juan Roldán. ÀRBITRE: Martín Varas. Als locals Sergio Noche i Eloi Fontanella; als visitants Peke i Juan Roldán. PÚBLIC: Uns 350 espectadors al Joan Baptista Milà. COMENTARI: Alberto Fernández va solucionar la pilota de partit i s'aferra al càrrec després d'una victòria que ajuda el Santboià a mantenir-se lluny de les posicions de perill. Ahir va solucionar la papereta contra un Vilassar que darrerament s'havia despertat però que, per culpa de dos empats en els últims quatre partits, no és capaç de sortir de la zona vermella de la taula. Els maresmencs van quedar estabornits amb un inici espectacular del conjunt del Baix Llobregat, que en només deu minuts va encarrilar el matx. Kevin, en un xut des de 30 metres, va batre Imanol quan no s'havia arribat al minut 2 de partit. Nou minuts després, Pedro Bilbao (el millor dels locals) va assistir Pedro per fer el segon del matí, que va deixar KO un Vilassar sense poder de reacció fins als últims instants, quan Juan Roldán va retallar distàncies.