El Palamós, l'únic que té encert davant la porteria

Condicionats. La Rapitenca va jugar amb deu homes durant una hora de partit

PALAMÓS3

RAPITENCA0

RAPITENCA: Josué, Yélamos, Mauri, Javi Ortega, Julio, Cristian Bertomeu, Raúl, Barru (Gasparín, 67'), David Pino (Munta, 62'), Alexis i Marc Vernet.. PALAMÓS: Martí, Malo, Javi Revert, Chicho, Javi Morales (Guilana, 80'), Raül, Marc Vila (Arimany, 67'), Romero (Badre, 75'), Subi, Ritxi i Pugui. GOLS: 0-1 (61') Javi Revert. 0-2 (65') Romero. 0-3 (76') Javi Morales. ÀRBITRE: Francisco Javier Pazo Mora. T.G.: Als locals Alexis, Raúl; i al visitant Malo. T.V.: Javi Ortega, per vermella directa (30'). COMENTARI: Contundent victòria del Palamós, que s'apropa silenciosament a la promoció d'ascens i deixa molt tocada la Rapitenca, que repeteix el patró aquesta temporada a La Devesa. Perquè el conjunt d'Antoni Teixidó va dominar força, va tenir ocasions però no transforma i rep gols amb facilitat. Ahir, a més, l'expulsió de Javi Ortega (30') els va tocar anímicament. El partit va ser força obert abans de la targeta vermella amb ocasions per a les dues bandes. Però es va trencar a partir de la segona meitat, Pugui va avisar als 59 minuts en una carrera sol amb Alexis, però el seu xut va ser aturat per Josué. Dos minuts més tard va arribar el primer gol del Palamós, en una jugada de Ritxi per la dreta que li va deixar franca a Javi Revert. El gol va fer abaixar els braços al conjunt local, que aleshores en deu minuts va veure com el Palamós li sentenciava el matx.