3a divisió FEF

S'aferren a la promoció

De penal. Cazorla (51') va donar els tres punts al conjunt de Jordi Roger, que es torna a enganxar a la part alta de la classificació

SANTFELIUENC0


CORNELLÀ1


De nou va ser un gol de penal el que va salvar el Cornellà ahir en la victòria contra el Santfeliuenc. Els homes de Jordi Roger tornen a ingressar en les posicions de promoció d'ascens gràcies a uns tres punts molt patits perquè el Santfeliuenc va tenir l'empat a l'últim minut en una xilena de Cano que es va estavellar en el pal.

La primera meitat no va tenir gaires ocasions. Els locals van poder avançar-se gràcies a una triple ocasió que no van aprofitar. El Santfeliuenc va tenir també algun apropament (el més important, un lliure directe de Tena massa alt), però les seves millors ocasions van ser a la segona meitat. Precisament després del gol de penal de Cazorla (51'), els d'Andrés González van reaccionar: Cazorla va treure una rematada de Cano sobre la línia de gol i el davanter visitant va tenir l'última en una xilena a la fusta.

CORNELLÀ: Íñigo, Joel, Dani Martí, Cazorla, Israel, David García, Manu, Pep Caballé, Civil (Sergio Iglesias, 88'), Baruc (Juvenal, 83') i Juli (Chemi, 70'). SANTFELIUENC: Santi, Nacho, Alberto, Ortiz (Gordillo, 68'), Rovira, Tena, Maldo (Edgar, 64'), Joserra, Cano, Josele, Faura (Eric, 75'). GOLS: 1-0 (51') Cazorla de penal. ÀRBITRE: Rodríguez Enrique.T.G.: Als locals Dani Martí, David i Joel; als visitants Josele, Ortiz, Alberto, Nacho, Rovira i Edgar. PÚBLIC: Un miler de persones al Nou Municipal de Cornellà.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.