Sabadell

Més de mitja feina feta

Sabadell. Nauzet és el gran artífex de les últimes tres jornades on els d'Olmo han aconseguit deixar la porteria a zero. S'han succeït els errors defensius però el porter sempre ha aparegut

Qualsevol entrenador diu que tenir la porteria a zero és la base d'una victòria. I el Sabadell ha aprofitat en els últims tres partits a la perfecció aquesta màxima. El conjunt d'Olmo s'ha preocupat molt de no encaixar gols i el gran artífex d'aquesta fita ha estat el porter Nauzet Pérez. Perquè la defensa ha estat especialment erràtica en molts moments i l'equip ha tingut alguns errors que han fet comprometre el porter. Però el canari ha tret el millor de si mateix.

Contra el Girona, per exemple, Nauzet va salvar l'equip en dues ocasions quan els de Javi López van tenir el domini del joc durant la primera mitja hora. “Tant els gols que hem marcat com les aturades de Nauzet han estat importants. De vegades, quan encaixes, ja se't posa tot en contra. I Nauzet ens ha salvat com ho ha fet en els últims partits”, afirmava després del matx el migcampista Antonio Longás.

Ja fa quinze dies, el porter va salvar l'equip amb dues aturades sobre la botzina contra el Jaén. “Jo intento estar com sempre. La feina està sortint bé però el mèrit és de tot l'equip”, afirmava el porter, que fa temps que reconeix “sentir-se molt còmode” i que ha fet “un pas endavant” pel que fa al rendiment aquest curs.

La rellevància de la dada

Contra el Girona, anaven arribant els gols un rere l'altre durant la segona meitat. I ja amb la tranquil·litat del resultat, Nauzet era l'únic que cridava com si el partit anés zero a zero. “És molt important per a nosaltres mantenir-nos sense encaixar gols”, explicava el porter: “Els meus companys m'odiaran perquè sóc molt pesat, però és que és importantíssim no rebre gols.” De moment, el Sabadell ja fa tres partits que compleix amb la dada. Nauzet Pérez, amb les seves aturades, deixa mitja feina feta. I els davanters que la rematin.

LES REACCIONS

Quan encaixes, se't posa tot en contra. I Nauzet ens salva, com ho ha fet en els últims partits
Antonio Longás
migcampista del sabadell
Els meus companys m'odiaran perquè sóc molt pesat i els dic que no hem d'encaixar gols
Nauzet Pérez
PORTER DEL SABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)