2a divisió FEF

El pitxitxi absent

2a divisió B. Cristian Herrera continua sent el màxim golejador del grup malgrat que, integrat des de fa tres mesos en el primer equip de l'Elx, ha jugat menys de la meitat dels partits de lliga

La gran efectivitat golejadora de Cristian Herrera amb l'Elx B en la primera fase del campionat li va valer el salt al primer equip. Encara no havia acabat el mes de novembre, el davanter canari ja havia fet 12 gols a segona B i l'Elx, amb problemes en atac, el va integrar en la plantilla de primera divisió. Més tard, un sol partit durant el mes de desembre contra el Llagostera, en què va marcar el seu tretzè gol, va ser la seva última participació amb el filial. Tres gols importants amb l'Elx a primera l'havien consolidat com un jugador més del primer equip.

Així, després de catorze partits, Cristian Herrera va deixar una meritòria xifra de gols, però aparentment fàcil de superar per a la resta de golejadors del grup tercer, quan quedava més de la meitat de la temporada encara. Però, curiosament, els seus perseguidors no han consolidat una línia golejadora regular i, tres mesos després del seu salt al primer equip i havent disputat ja menys de la meitat dels partits de lliga (14 de 29), Cristian Herrera continua sent el màxim golejador del grup tercer de segona B. Jaime Mata (Lleida) el segueix de molt a prop i no hauria de trigar a atrapar-lo, ja que té un gol menys, 12. Això sí, havent disputat tretze partits més. Carlos Martínez (Olot), que ha participat en tots els partits de lliga, i Juanto Ortuño (Vila-real B) han marcat 11 gols. Amb deu gols hi ha David Haro (l'Hospitalet), Andy (Llevant B), Corominas (Olot), Rayco (Alcoià) i Chumbi (Mestalla). Caldrà veure quan triguen aquests futbolistes a destronar Cristian Herrera, que es resisteix a deixar la primera posició.

De moment, el gol està molt repartit en el grup tercer, el que té menys golejadors destacats de tota la segona B. De fet, al pitxitxi del grup tercer, Cristian Herrera, se l'ha de buscar en la dotzena posició en la llista global de golejadors de la categoria, encapçalada pel barceloní Jito, autor de 21 gols amb el Sestao. L'exjugador del Reus Joselu (Compostel·la) i l'andalús Rubén Cruz (Albacete) el segueixen amb 19 gols marcats.

Segona B
JUGADOR EQUIP (GRUP) GOLS
Jito
Sestao (II) 21
Joselu
Compos. (I) 19
R. Cruz
Albacete (IV) 19
Quique
Guadalaj. (IV) 18
Barreiro
R. Ferrol (I) 16
Fernando
Cartagena (IV) 16
Arturo
La Roda (IV) 15
J. Villar
Cadis (IV) 15
Koné
Racing (I) 15
Figueroa
L. Palmas B (II) 14
Airam
Cadis (IV) 14
C. Herrera
Elx B (III) 13
J. Gómez
Lucena (IV) 13
Mariano
Madrid C (II) 13
Álex Arias
Avilés (I) 12
Beltrán
Laudio (II) 12
Guille
Athletic B (II) 12
Mata
Lleida (III) 12
Pallarés
La Hoya (IV) 12
C. Álvarez
Leganés (II) 11
Pachón
Fuenlabr. (II) 11
Carlos
Olot (III) 11
Juanto
Vila-real B (III) 11

EL PERSEGUIDOR

Jaime Mata (Lleida) el segueix amb 12 dianes, però ha disputat 13 partits més

GRAN EFECTIVITAT

Cristian Herrera va jugar 14 partits en la primera volta i prou, però va fer 13 gols

GOLS REPARTITS

No hi ha cap golejador del grup tercer entre els deu primers de la categoria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)