El Santboià s'endú el derbi en el tram final

Desenllaç frenètic. Després del gol de Pedro Bravo (78'), el local Bolaños va fallar un penal (89') i Manga en va transformar un altre (94')

SANTBOIÀ2

SANTFELIUENC0

El Santboià es va imposar en el derbi recuperat. Després de més de 22 anys, l'equip de Sant Boi de Llobregat va tornar a jugar un partit oficial a Sant Feliu de Llobregat i ho va fer amb bon peu, ja que es va endur de manera justa els tres punts. El partit va tenir un desenllaç esbojarrat amb dos penals. En el minut 89, l'àrbitre va assenyalar penal a favor dels locals per una suposada empenta de Libo a Josele que els visitants van protestar de manera decidida. Álex Bolaños, però, es va trobar un Dani Plancheria esplèndid. I, en el minut 94, el visitant Óscar va caure a l'àrea en un salt amb Santi. El porter local va veure la targeta vermella, i el veterà Alberto Manga va batre el jugador de camp Cristian Faura. El Santfeliuenc ja havia fet les tres substitucions.

Abans, el Santboià es va mostrar més intens, decidit i convençut per sumar tres punts molt necessaris contra un Santfeliuenc un xic desdibuixat i absent en atac. La millor oportunitat dels locals va arribar quan una rematada de taló de Cano va donar un ensurt a Plancheria. De mica en mica, l'equip d'Alberto Fernández va dominar, i abans del descans, Pedro Bilbao i Álex Fernández ho van provar amb xuts perillosos.

Després de la represa, es va mantenir el guió. El Santboià controlava més contra un Santfeliuenc que només va respondre en accions aïllades per les bandes. En el minut 78, Pedro Bravo va interceptar una pilota a la línia de mitjos, es va endinsar entremig de la defensa local i va culminar l'acció amb un llançament fort i ras que va donar el primer gol al seu equip. En els darrers minuts, els dos penals van posar l'epíleg a un derbi en què el local Marcos López va jugar el primer partit oficial després de dos anys de convalescència per una lesió al genoll.

SANTFELIUENC: Santi, Nacho Ruiz, Faura, Dani Ortiz (Arcos, 85'), Joserra, Tena, Maldonado (Marcos López, 83'), Álex Bolaños, Cano, Josele i Gordillo (Éric Pacheco, 71'). SANTBOIÀ: Plancheria, Márquez, Javi Calvo, Sergio, Dani Iglesias, Álex Fernández, Pedro Bilbao, Kevin (Libo, 67'), Eloi Fontanella (Óscar, 89), Alberto Manga i Pedro Bravo (Raúl Rodríguez, 77'). GOLS: 0-1 (78') Pedro Bravo. 0-2 (94') Alberto Manga, de penal. ÀRBITRE: Pérez Bueno. T.G.: als locals Álex Fernández, Libo, Pedro Bravo i Alberto Manga. T.V.: al local Santi (94') i a l'entrenador visitant Alberto Fernández (89'). PÚBLIC: uns 500 espectadors.