3a divisió FEF

La Pobla topa amb un mur

Conformista. El Manlleu suma un punt treballat gràcies a Barragán

manlleu0


la pobla maf.0


Mirant les estadístiques, el partit entre la Pobla i el Manlleu, quart i tercer per la cua en l'apartat de gols anotats, estava destinat a ser un duel amb escassa eficàcia golejadora. Dit i fet. Empat a zero i repartiment de punts entre el filial del Nàstic -equip menys golejat de la lliga- i els manlleuencs en un matx marcat per la gran actuació de Daniel Barragán.

El porter del Manlleu va rebutjar una vegada i una altra les escomeses dels locals, molt més incisius en atac però sense definició en l'última passada. Després de les ocasions de Bueno (30') i d'Oribe (42'), la tònica es va mantenir en la segona meitat, amb una Pobla estirant les seves línies contra un Manlleu conformista. Oribe (68') i un gol anul·lat a Aguilar (76') van ser els avisos més clars abans que Francolí (81') disposés de l'acció més important dels visitants. Encara va tenir temps la Pobla de fer el gol del triomf, però Barragán, molt segur sota els pals, va evitar el gol de Díaz (85') a la sortida d'un córner amb una intervenció antològica.

LA POBLA: Manzano, Calavera, Iglesias, Del Moral, Ramírez, Vadillo (Díaz, 46'), Tortosa (Bertomeu, 69'), Bueno, Aguilar, Roca (Rita, 82') i Oribe. MANLLEU: Barragán, Ot, Pachi, Erencia, Manu, Puchi, Ginés (Francolí, 56'), Gely, Sala, Masó (Seuma, 77') i Fortet (Oriol Martínez, 63'). ÀRBITRE: Ferrero Mansilla. T.G.: Als locals Vadillo i Miquel Ramírez; i als visitants Archi, Puchi i Gely. PÚBLIC: Uns 200 espectadors al Pavelló de La Pobla.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)