Sabadell

“M'he equivocat en moltes faltes”

Sabadell. Juanjo Ciércoles assumeix la culpa en l'excessiva quantitat de targetes (11 de grogues i 1 de vermella) que li han ensenyat aquesta temporada. És un referent del conjunt arlequinat i s'ha notat molt quan ha estat de baixa per sanció

Gairebé no havien passat ni cinc minuts des que va ingressar al terreny de joc que Juanjo ja havia vist la targeta groga de rigor. “No puc desaparèixer, el rival ve a mi i no puc fer una altra cosa. A més, ja li vaig dir a l'àrbitre que era la primera falta que feia”, explicava ahir el migcampista. El partit de Las Palmas va ser una clara mostra de la temporada de Juanjo: quan no hi és l'equip ho nota, però es compromet massa ràpid amb les amonestacions.

I això li ha costat algun càstig del seu entrenador en forma d'absència contra el Mallorca, per exemple, al de l'Hospitalet, que reconeix la seva culpa: “Hi ha hagut faltes que han estat fins i tot taronges, que es poden evitar”, afirma, malgrat enviar un missatge a l'estament arbitral: “M'he equivocat en moltes faltes, de la mateixa manera que algunes vegades ho han fet ells.”

Té la fama

Juanjo probablement no es podrà desempallegar de la fama que ha obtingut gràcies a les 35 targetes grogues i a les 3 expulsions en els tres anys que fa que juga a segona divisió A. Aquest any, amb 11 grogues i 1 vermella, és a dues amonestacions del seu rècord (13, les temporades 2009/10 amb l'Espanyol B a segona B i 2011/12 amb el Sabadell a segona A). De fet, és el sisè jugador més amonestat de tota la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)