Sabadell

Hidalgo renova per un any

Sabadell. El capità va signar ahir la renovació amb el conjunt arlequinat per una temporada més. Es tracta de la tercera renovació en l'etapa de José Antonio Gordillo en la direcció esportiva

El projecte del Sabadell per a la temporada 2014/15 continua endavant. Antonio Hidalgo va signar ahir la seva continuïtat per una temporada més. Ahir al migdia, el capità, juntament amb el seu representant, Rafa Anguita, va tancar l'acord amb el conjunt arlequinat. Es tracta de la tercera renovació que tanca el director esportiu, José Antonio Gordillo, des que va arribar a finals de l'any passat. L'extrem Juan Collantes i el migcampista Antonio Longás són els dos homes amb qui el sevillà va tancar primer la renovació.

Una peça clau

La importància d'Antonio Hidalgo no només s'entén dins del terreny de joc, sinó que també té ascendència a fora. Després de la marxa d'un dels líders del vestidor, Juvenal, el migcampista de Canovelles aporta lideratge a un grup mancat precisament de jugadors d'aquestes característiques. “Vull agrair la confiança que han dipositat en mi i espero retornar-ho amb treball, esforç i dedicació”, va declarar el jugador ahir al web del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)