3a divisió FEF

L'estat de gràcia dóna rèdits a la Muntanyesa

Esforç defensiu. La Pobla va fer un gran esforç defensiu que no va tenir resultat davant l'eficiència dels homes d'atac del conjunt barceloní

muntanyesa3


la pobla maf.0


La Muntanyesa va donar ahir un cop d'efecte important per refermar el seu lideratge en la categoria. El conjunt barceloní va obtenir els tres punts golejant la Pobla, un equip en forma, que va fer un gran esforç defensiu i que va rebre un càstig massa dur. Perquè els de Manolo González amb prou feines van tenir quatre ocasions, però les van materialitzar a la perfecció.

De fet, el partit va començar amb molt de joc al mig del camp i molt poca profunditat. La primera ocasió es va convertir en gol en un servei de córner de Nils que, entre el vent i el porter, es va introduir dins de la porteria de Manzano (25') en un gol olímpic. Cinc minuts després, també en una jugada a pilota aturada, el visitant Padilla va estavellar una pilota al pal en una falta a 20 metres de la porteria.

Sense ocasions

La resta del primer temps i gran part del segon van passar sense notícies de la Pobla en atac. Tampoc de la Muntanyesa, que no va tornar a inquietar Manzano fins que no va sentenciar per mitjà de Poves (78'). El davanter visitant, en una jugada personal, va xutar des de la frontal de l'àrea i va superar el porter de la Pobla, que tampoc no va poder fer gaire més en el tercer gol de Nils (85'). L'atacant va convertir una combinació i una desmarcada en la diana definitiva.

LA POBLA DE MAFUMET: Manzano, Calavera, Via (Rita, 78'), Joaqui, Miki Ramírez, Diakhité (Roca, 46'), Kike Tortosa (Aguilar, 60'), Bicho, Emaná, Bueno i Víctor Oribe. MUNTANYESA: Francis, Amantini, Josu (Silver, 61'), Uri, Aleix, Ruben, Toni Pérez, Padilla, Roland (Poves, 76'), Dani Sánchez i Nils. GOLS: 0-1 (25') Nils. 0-2 (78') Poves. 0-3 (85') Nils. ÀRBITRE: Oliva Bueno. T.G.: Als locals Manzano, Calavera, Via, Tortosa, Bicho, Emaná i Oribe; als visitants Amantini. PÚBLIC: 350 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)