3a divisió FEF

El Gavà té un enfrontament determinant a Santa Coloma

3a divisió. Espera reprendre el camí que l'ha d'allunyar de la zona de descens

La derrota de la setmana passada contra el Santfeliuenc va frenar un Gavà fi, que havia sumat 9 punts de 12 i havia fugit de la zona de descens. El conjunt del Baix Llobregat, que continua instal·lat en la plaça immediatament superior a la que marca el descens, visita aquesta tarda Santa Coloma de Gramenet (18.15 h) amb un objectiu entre cella i cella: aconseguir els tres punts i fugir de les places compromeses. I és que, tenint en compte que el Prat podria baixar a tercera, els equips del grup català volen assegurar-se la permanència eludint també la dissetena posició. Els d'Albert Poch, això sí, hauran de suar contra una Grama que encara no ha guanyat a casa, però que ha posat problemes als seus últims dos rivals. Els de Toni Díaz, a més, tenen la motivació per trencar una ratxa de divuit partits seguits sense vèncer. De fet, si avui no superen el Gavà, enllaçaran tota una volta sense celebrar cap triomf.

Avui també hi ha partit a les Grasses, on el Santfeliuenc, que ja fa temps que ha amarrat la permanència, rebrà el Castelldefels (18 h). El conjunt mariner ha reaccionat en la segona volta i té la salvació encaminada, tot i que ara espera lligar-la per evitar cap ensurt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)