3a divisió FEF

Un equilibri a trencar

Enganxats. La igualtat en la zona d'ascens és màxima i els aspirants a pujar volen consolidar el seu lloc en una jornada amb dos duels directes: el Muntanyesa-Terrassa i el Palamós-Cornellà

Un estretíssim marge de 6 punts separa el líder del setè. Enguany, a tercera divisió hi ha garrotades i ara ja només queden vuit jornades. Tots els candidats, doncs, intentaran que l'equilibri es vagi trencant i que sigui al seu favor. D'emocions no en faltaran. Avui, per exemple, hi ha un parell d'enfrontaments directes que poden dictar tendències. A Nou Barris, els dos equips més entonats del grup es veuen les cares. La Muntanyesa intentarà obrir forat al capdavant de la taula contra un Terrassa que ha guanyat quatre dels últims cinc partits. L'altre àpat fort es viurà a Palamós, on els empordanesos reben el Cornellà. Els objectius són clars: els locals esperen assaltar la zona d'ascens i els verds s'hi volen assentar. Les cites dels altres candidats tenen dos perfils de partit diferents: l'Ascó rep un Manlleu que viu tranquil, i l'Europa i el Rubí s'enfronten a rivals amb urgències: el Vilassar i el Cerdanyola, respectivament.

Batalles paral·leles

Menys transcendent sembla la visita de la Pobla al camp del Figueres, ja que un cop el filial del Nàstic s'ha despenjat de la lluita per les ambicions, els dos equips afronten el tram final de la lliga amb horitzons força plàcids: no tindran cap complicació. També podria semblar tranquil el matx que enfrontarà el Vilafranca i Santboià, ja que tots dos s'han allunyat força del perill i tenen 36 punts. Això sí, el fet que tothom estigui pendent del possible descens del Prat hauria de mantenir-los en alerta.

El partit del drama és el que s'ha de jugar a la Devesa, on la Rapitenca té prohibit fallar si no vol acomiadar-se de bona part de les possibilitats de salvar-se. I és que el quadre dirigit per Antoni Teixidó, que ha perdut vuit dels últims nou partits, rep un Masnou que encadena tres jornades sense vèncer i encara no ha fugit del perill.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)