3a divisió FEF

L'Ascó es refà i torna a vèncer

Virgili, de falta. El davanter va obrir la llauna en un cop franc (52')

manlleu0


ascó2


L'Ascó va tornar ahir al camí de la victòria i es referma en els llocs de la promoció d'ascens gràcies al triomf contra un Manlleu que va vendre molt cara la seva pell. Els osonencs van tenir diverses oportunitats però van trobar resposta en el porter local, Sergi Fuertes, que va tenir una actuació destacada.

Al conjunt local li va costar obrir la llauna. En el primer temps, el Manlleu va posar perill amb dues ocasions consecutives de Francolí i una acció de Fortet (8' i 10'). La primera part va ser prou viva, perquè tant l'Ascó com el Manlleu van tenir ocasions per avançar-se en el marcador.

A la segona meitat, amb un gran servei de falta de Virgili (52') va superar Barragan i després d'uns minuts dubitatius, Genís va culminar una jugada col·lectiva amb un xut creuat i va sentenciar el matx. Al final, amb el Manlleu amb 10 homes, els asconencs van tenir ocasió d'obtenir una renda més alta però el porter visitant, Barragan, va brillar.

ASCÓ: Sergi Fuertes, Roca, Denis Coch, Piju, Jose Ramon, Edgar, Gerard Roigé (Virgili 45'), Gabernet, Sergi Moreno (Giribet 74'), Galceran (Sergio Durán 67') i Genís. MANLLEU: Barragan, Ot, Juanjo (Uri 45'), Franc, Masoliver, Putxi, Seuma, Gely, Fortet, Masó i Francolí (Muntada 78'). GOLS: 1-0 (52') Virgili. 2-0 (76') Genís. ÀRBITRE: Bertomeu Garcia. T.G.: Al local Roca; als visitants Masoliver Juanjo i Francolí. T.V.: Al visitant Franc, per doble amonestació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)