3a divisió FEF

El protagonista

Carlos Cano

Tres gols per a la història

El ‘hat-trick' del davanter barceloní suposa el primer en la història del Santfeliuenc a tercera

Assolit l'objectiu de la permanència, no descarta res d'aquí al final de la temporada

Instint, confiança, superació, desmarcada i, sobretot, punteria. Aquests són només alguns dels trets que haurien de caracteritzar tots i cadascun dels davanters centres, aquells depredadors de l'àrea que tenen entre cella i cella la porteria contrària i que viuen permanentment del gol. Carlos Cano Jiménez (Barcelona, 30-11-1990) va aconseguir diumenge contra el Castelldefels el seu primer hat-trick vestint la samarreta del Santfeliuenc, club al qual va arribar aquesta temporada, coincidint amb el primer any de la història de l'entitat del Baix Llobregat a tercera. No va ser un hat-trick qualsevol, atès que mai fins ara, l'afició de Les Grases havia presenciat tres gols d'un mateix jugador en aquesta categoria.

A més, la seva actuació va permetre als blanc-i-blaus sumar dos triomfs consecutius un mes i mig després i, de retruc, assegurar virtualment la permanència, el gran objectiu del club a l'inici de la temporada. “Va ser un dia especial per a mi, cada dia no es marquen tres gols a tercera”, explica Cano. Format al Cornellà, el davanter barceloní, màxim golejador de l'equip amb 6 gols juntament amb Bolaños, es caracteritza per ser un futbolista d'àrea, amb gran olfacte de gol i amb bona desmarcada i anticipació, trets que va mostrar en cadascun dels tres gols que va marcar. A més d'això, Cano va fer palesa la seva polivalència –dues de les tres dianes les va aconseguir amb el peu esquerre, tot i ser dretà–. Quan falten set jornades per al final de la lliga, Cano és conscient que, un cop “complert l'objectiu de la salvació”, les possibilitats d'assolir una de les places que donen accés a disputar la promoció d'ascens són més aviat escasses, però tot i això, reconeix que el vestidor “està il·lusionat i és ambiciós; ara toca anar partit a partit”, afirma. El proper repte del Santfeliuenc serà aquest diumenge, quan se les haurà amb l'Europa, conjunt que compta a les seves files amb Àlex Cano, defensa central de 23 anys i germà de l'actual jugador del Santfeliuenc. Un lligam familiar que no acaba aquí, atès que Jordi Cano, extrem de 19 anys, també milita al club gracienc, en aquest cas al juvenil. Tot i la derrota en l'anada (0-1), Cano és optimista: “Intentarem posar les coses difícils a l'Europa i mirarem de sumar els tres punts”, conclou.

Història viva El hat-trick de Cano va ser el primer del club a tercera.
9
punts
ha sumat el Santfeliuenc gràcies a les sis dianes de Carlos Cano.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)