Sabadell

Sotan també es vol quedar

Sabadell. L'extrem japonès viu el moment més dolç a la cocapital del Vallès Occidental i afirma que li agradaria continuar una temporada més al club arlequinat, que conversarà amb el Tòquio per renovar-ne la cessió

Sotan Tanabe està vivint el moment més dolç des que va arribar al Sabadell i el seu rendiment ha fet que el club tingui la intenció ferma de renovar-ne l'acord de cessió amb el Tòquio FC. Aquesta possibilitat, de fet, atrau de valent el futbolista nipó, si bé desconeix les intencions del seu club d'origen: “Encara no he parlat amb ningú del Tòquio per saber quin serà el meu futur, però m'encantaria continuar aquí; hi estic molt content.” De moment, això sí, Sotan se centra en el present i espera allargar el bon estat de forma. “Estic vivint el millor moment i ara el vull aprofitar”, va dir l'atacant japonès, que ha marcat en els últims dos partits. Tot i això, el futbolista lamenta que l'adaptació no hagi estat més ràpida: “M'ha costat una mica, sobretot pel tema de l'idioma, que fa que sigui complicat comunicar-se al camp.”

L'última diana de Sotan va permetre al Sabadell vèncer el Lugo i situar-se a tan sols un punt de la zona de promoció d'ascens. En aquest aspecte, el japonès ha destacat la importància que va tenir el relleu a la banqueta: “S'ha notat un canvi amb el nou entrenador i el grup ha anat a més.” Ara, el davanter arlequinat pensa a allargar la ratxa amb un nou triomf: “Les dues darreres victòries han estat molt importants i ara hem de continuar així per estar tan amunt com sigui possible.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)