Sabadell

La revaloració d'Aníbal, el gran escull per al Sabadell

El gol va buscat. Els arlequinats ho tindran difícil per retenir el davanter, que té al darrere equips disposats oferir-li molts diners. El jugador està a gust al Vallès, però vol un últim gran contracte

Aníbal Zurdo ara mateix és una peça cobejada en el mercat. Acaba contracte amb el Sabadell i és un dels sis millors davanters de la segona A en gols (12 en 30 partits). Al conjunt arlequinat se li ha girat molta feina per aconseguir que el jugador nascut a Mèxic però criat a Madrid vesteixi la seva samarreta la temporada vinent. Aníbal compleix aquest curs el segon dels dos anys que va signar a la Nova Creu Alta i ara busca, amb 32, un últim contracte potent en la seva carrera, aprofitant la gran campanya que està fent com a punta de referència dels vallesans.

Sense ofertes en ferm les opcions d'Aníbal van fins i tot cap a l'estranger. Té la nacionalitat mexicana i per això diversos clubs del país nord-americà ja han trucat al seu agent per interessar-se per ell. El Puebla, per exemple, va parlar amb el Sabadell per incorporar-lo al gener, però el jugador no va voler sortir al mercat d'hivern. Ara l'entitat mexicana farà moviments, tal com va reconèixer recentment el seu president, Jesús López Chargoy, a Mediotiempo: “Vam parlar amb la gent del Sabadell, que no el van voler deixar sortir, i ara ens esperarem que acabi la seva participació per contractar-lo.” No cal dir que la primera divisió de Mèxic paga sous molt més alts que la modesta economia de molts dels equips, no només de segona divisió A, sinó també de la primera estatal.

Al Vallès parlen

El Sabadell ja ha comunicat al seu agent que la seva continuïtat és una prioritat per al club. Ara bé, tal com va dir José Antonio Gordillo la setmana passada en una entrevista a aquest diari, l'entitat no farà més esforços dels que es pot permetre per mantenir-lo a la plantilla. Igual que aquest curs, els arlequinats tampoc podran fer gaires dispendis en sous. D'alguna manera, un cop comunicat l'interès, la pilota és a la teulada del jugador i del seu agent.

I el jugador, què hi diu? Públicament no s'ha manifestat però, segons fonts consultades, el que volen tant Aníbal com l'entorn és estirar al màxim la corda per tal de poder obtenir el màxim rèdit de tots aquests equips interessats. Aníbal està molt content a Sabadell, una ciutat a prop de Barcelona on viu bé amb la família, i per això no descarta del tot quedar-se a la Nova Creu Alta. El club, però, no és gaire optimista respecte a aquesta possibilitat.

EL CLUB

No és gaire optimista sobre la seva continuïtat perquè no pot fer dispendis en sous

INTERÈS A MÈXIC

El Puebla va voler incorporar-lo al gener, però ni el club ni el jugador ho van voler

EL JUGADOR

Està content a la Creu Alta, però estirarà al màxim la corda amb els clubs interessats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)