2a divisió FEF

L'Europa no troba el camí de la regularitat i empata a casa

A última hora. El Santfeliuenc es va avançar (48'), però Cebri fer l'1-1 just abans del final

Santfeliuenc1

Europa1

EUROPA: Rafa Leva; Cano, Alberto (Aitor, 76'), Duran, León (Cuadras, 64'); Guzmán, Javi Lara, Valderas (Marc Esteban, 64'), Diego; Cebri i Javi Sánchez. SANTFELIUENC: Santi; Nacho (Faura, 46'), Joserra, Gerard Rovira, Alberto; Tena, Bolaños; Édgar, Josele, Éric (Maldonado, 76'); i Cano (Peralta, 67'). GOLS: 0-1 (48') Josele. 1-1 (88') Cebri. ÀRBITRE: Sánchez Arias. T.G.: Als locals Diego, Víctor Duran i Cuadras, i als visitants Cano, Santi, Tena i Faura. COMENTARI: El Santfeliuenc continua demostrant per què es l'equip revelació de la categoria i ahir va estar a punt d'aconseguir la victòria contra un Europa que, tot i estar consolidat a dalt, no acaba de trobar la regularitat des de l'inici d'any. Malgrat això, en la primera part els locals van aconseguir portar el partit a camp rival i van minimitzar el perill en les sortides del Santfeliuenc. El problema va ser que el porter visitant no va haver d'intervenir, mentre que abans del descans, Carlos Cano va fer lluir Leva en un contraatac. Tot just després de la represa, el mateix Cano va aprofitar una pèrdua de pilota d'Alberto per assistir Josele en el primer gol. A partir d'aleshores, l'Europa va buscar l'empat a la desesperada i sense gaire idees en atac. Llavors, però, va aparèixer Cebri, que va aconseguir marcar aprofitant una bona pilota pentinada per Javi Sánchez (88'). Al final, doncs, el partit va acabar amb un empat que no deixa ningú gaire satisfet.