3a divisió FEF

L'Ascó es deixa dos punts

Ocasió perduda. Borja, de falta (77'), va igualar el gol de Virgili (62') i va evitar que l'equip de Miguel Rubio tingui el primer lloc a tocar

figueres1


ascó1


L'Ascó va perdre una bona oportunitat per pressionar el líder, la Muntanyesa, i no va passar de l'empat a casa contra el Figueres. L'equip de Miguel Rubio es va avançar gràcies a un gol de Virgili (62'), però el visitant Borja, amb un llançament de falta directa, va fer el gol de l'empat. Així, l'Ascó es queda provisionalment a dos punts de la Muntanyesa.

La primera meitat va començar molt disputada però amb poques ocasions. La primera realment perillosa va ser una rematada del local Pere Martínez en un córner, al voltant de la mitja hora de joc. Poc després va arribar la primera acció ofensiva visitant, protagonitzada per Cornellà. Abans del descans, el porter del Figueres Reig va salvar els seus aturant una rematada de Sergio Duran.

L'Ascó va mostrar més profunditat en la segona meitat, sobretot gràcies a l'entrada de Piju, que es va haver de col·locar com a lateral arran de la lesió de José Ramón. Just després d'una bona ocasió del visitant Argi va arribar el gol dels locals, en una magnífica centrada de Canadell rematada de cap per Virgili. El gol va donar ales als locals, que van tenir ocasions per fer el segon. Però el que va arribar va ser el gol de Borja per al Figueres, que havia creat poc perill en la segona meitat. Fins al final, l'Ascó, molt cansat, no va tenir esma per crear perill real a la porteria de Reig.

ASCÓ: Sergi Fuertes, Roca, Pere Martínez (Sergi Moreno, 71'), Giribet, José Ramón (Canadell, 54'), Edgar, Sergio Duran, Gabernet, Galceran, Virgili i Genís (Piju, 46'). FIGUERES: Reig, Micaló, Argi, Busquets, Murga (Fageda, 81'), Ferran Grau, Serra (Borja, 63'), Cornellà, Bernat, Ivan Cristino i Moñino (Alberto, 71'). GOLS: 1-0 (62') Virgili. 1-1 (77') Borja. ÀRBITRE: Català Ferran. T.G.: Cap. T.V.: Als locals Giribet, José Ramón i Gabernet, i als visitants Moñino, Ferran Grau i Borja.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)