Roldan manté l'esperança d'un Vilassar que agafa aire

Seguretat. Els maresmencs superen el Manlleu i obtenen el segon triomf seguit

MANLLEU0

VILASSAR1

VILASSAR: Imanol, Adri, Jose, Peque, Edu Camps, Edu Domingo, Ricky, Galeano, Jallow, Mendo i Roldan (Bangoura, 82'). MANLLEU: Barragan, Masoliver, Archi, Juanjo, Manu (Miró, 78'), Puchi, Seuma (Montada, 69'), Gely, Fortet, Francolí i Masó. GOLS: 1-0 (62') Roldan. ÀRBITRE: Héctor Rovas Bondia. T.G.: Als locals Galeano i Mendoza; i als visitants Puchi i Archilla. PÚBLIC: Uns 300 espectadors. COMENTARI: Un solitari gol de Roldan va ser suficient perquè el Vilassar pogués obtenir el seu segon triomf consecutiu que li permet continuar somiant en la salvació. Va ser una victòria fruit del treball col·lectiu d'un equip que va sortir a totes des del primer minut. Jallow, en els minuts 18 i 23, va posar en alerta la porteria defensada per Barragan, molt atent i segur al llarg del partit amb aturades de gran mèrit. En el segon temps, la tònica va mantenir-se, amb un Vilassar abocat a l'atac i creant constantment perill sobre l'àrea manlleuenca. En ple setge local, Masoliver hauria pogut fer el 0-1 en un contraatac, però la pilota va sortint vorejant el travesser. En l'acció posterior, Roldan va desfermar l'alegria al Xevi Ramon quan, entrant des del darrere, va marcar a la sortida d'un córner. Des de l'arribada de Toni Romero, el Vilassar ha tingut dos triomfs, un empat i una derrota.