Sabadell

Olmo i el club sí que volen

Sabadell. La voluntat de les dues parts és que l'entrenador continuï malgrat que el terrassenc va dir en l'última roda de premsa que la pilota és a la teulada de la direcció de l'entitat

Sembla clar que a hores d'ara el Sabadell i Miquel Olmo estan condemnats a entendre's perquè l'entrenador continuï al capdavant de l'equip el curs vinent. El club ha vist que la gran reacció de l'equip (32 punts en 19 jornades) ha tingut com a motiu principal la feina del tècnic i el vol perquè dirigeixi l'equip la propera temporada. D'altra banda, Olmo ha manifestat diverses vegades que està molt interessat en el projecte del Sabadell. “Estic molt content i d'acord amb la idea de José Antonio Gordillo pel que fa a futbol i projecte”, deia l'entrenador fa unes setmanes.

El tècnic, però, va manifestar a l'última roda de premsa que ell vol continuar però que no és una qüestió que depengui “exclusivament” d'ell: “Com he dit moltes vegades, només em preocupen i ocupen aquelles situacions que puc gestionar. Aquest és un tema que depèn d'altres estaments i no li dedico més temps del que és es necessari”, va dir Olmo, que, d'altra banda, té un any més de contracte encara que de segon entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)