Sabadell

El Barça, campió

Torneig aleví Vila de Peralada. L'equip blaugrana va guanyar a la final amb claredat el Vila-real per 4-0

El Barça continua allargant la seva hegemonia en el torneig aleví Vila de Peralada i ahir es va adjudicar el seu setè títol en la desena edició de la competició. L'equip blaugrana va ser superior al Vila-real i tal com ja havia fet en la fase de grups el va superar amb comoditat per 4-0. Durant la matinal del diumenge es van disputar els enfrontaments finals per decidir la classificació. En el partit per al tercer i quart lloc, el Madrid es va imposar al València per 1-2 mentre que en el que decidia el cinquè i el sisè classificat la selecció de l'Alt Empordà va superar l'Inter México per 2-0. El Peralada va tancar la seva participació perdent per 0-3 contra el Sant Gabriel. Els verd-i-blancs han acabat vuitens.

Un alt nivell

El torneig aleví ha permès veure l'alt nivell d'alguns dels millors planters de l'estat com el del Barça, el Vila-real o el Madrid, i també ha sigut una gran experiència per als jugadors del Peralada o de la selecció de l'Alt Empordà, que han competit a un alt nivell en tots els partits que han disputat. Més enllà de la competició, la desena edició també ha confirmat una excel·lent organització per part del club peradalenc. En total s'han disputat vint partits en tres dies, en què s'han vist fins a cinquanta un gols. La informació a través de la xarxa social ha donat més ressò al torneig.

CLASSIFICACIÓ
1-
FC Barcelona
2-
Vila-real
3-
Madrid
4-
València
5-
Selecció Alt Empordà
6-
Inter México
7-
Sant Gabriel
8-
Peralada
Màxim golejador del torneig
Omar Campos (Inter)
9 gols
Equip menys golejat
FC Barcelona
1 gol encaixat
Millor jugador
Simons (FC Barcelona)
Millor afició
Madrid
Premi al joc net
València
Jugador més jove del torneig
Edgar Ocampos (Inter M.) 04/12/2004
Onze del torneig
Mamadou (Peralada), Cuatrecases (Sant Gabriel), Omar Campos (Inter México), Gassó (Selecció Alt Empordà), Adrián (València), Carlos i Nèstor (Madrid), Guerra i Vila (Vila-real) i Pérez i Balde (Barça)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)