Sabadell

Fins d'aquí a quinze dies

Sabadell. Els arlequinats repeteixen desfeta a domicili per culpa d'una primera part en què van ser incapaços de generar perill. La reacció a la segona la va aigualir el segon golàs de Pacheco

SABADELL1

ALCORCÓN3

Ja es frega les mans el Mirandés, el proper rival a fora de casa del Sabadell, veient per tercera vegada consecutiva com els arlequinats perden a domicili. Els d'Olmo van repetir l'esquema dels desplaçaments durant aquesta temporada amb una excepció: van reaccionar a l'inici de la segona meitat. Però el bon paper dels primers minuts de la represa no amaga el mal primer temps, on van encaixar dues dianes i van ser incapaços de generar perill.

Va sorprendre el Sabadell perquè va sortir amb molta intensitat, guanyant les segones jugades i anant al xoc amb contundència. La pilotada llarga a Aníbal funcionava relativament, però el gol en contra ho va esguerrar tot. I això que el davanter hispanomexicà –ara mateix va molt sobrat a la categoria– va estar a punt de batre Dani Giménez en un xut de falta (1'). Nauzet, en canvi, no va encertar 17 minuts després en una diagonal i canonada de Pacheco. Tan estabornits van quedar els d'Olmo, incapaços de treure la pilota del darrere, que van rebre el segon gol (27') de penal. Minuts després, Piñeiro Crespo s'hi va continuar lluint en un reguitzell d'exagerades targetes (sis en el primer temps) i amb un penal a l'àrea contrària d'aquells que no es xiulen mai, ho siguin o no, transformat per Aníbal.

L'arenga i el canvi d'Olmo al descans va funcionar a la perfecció perquè el Sabadell va tenir tot el perill que no havia generat en els primers 45 minuts. Collantes i Aníbal (61') en una doble ocasió i Gato en un xut des del vèrtex (64') van posar en evidència que l'Alcorcón no podia sortir del seu propi camp.

Però tot va quedar en no res per la falta d'encert arlequinada i perquè els de Bordalás van etzibar un cop mortal. De nou Pacheco en una diagonal calcada al gol anterior va provocar una falta que ell mateix va enviar al fons de la xarxa del pal que cobria Nauzet.

Ni amb Tamudo

L'entrada de Tamudo i Hidalgo pretenia donar més activitat ofensiva, però el Sabadell en els últims minuts de partit es va anar apagant. Tant que Dani Giménez no va tornar a intervenir més.

ALCORCÓN: Dani Giménez; Cendrós, Serrán, Babin, Ángel; Rubén Sanz, Antonio Martínez (Javito, 89'); Fernando Sales, Pacheco Juli (Jony, 67'); i Óscar Plano (Arnal, 75'). SABADELL: Nauzet; Cristian Garcia, Kiko Olivas, Carlos Hernández (Tamudo, 70'), Clerc; Crespí, Juanjo, Longás (Hidalgo, 76'); Gato, Sotan (Collantes, 46') i Aníbal. GOLS: 1-0 (18') Pacheco. 2-0 (27') Antonio Martínez. 2-1 (43') Aníbal. 3-1 (69') Dani Pacheco. ÀRBITRE: Piñeiro Crespo.T.G.: Als locals Antonio Martínez, Ángel, Serrán; als visitants Kiko Olivas, Juanjo, Cristian Garcia i Carlos Hernández PÚBLIC: 2.917 espectadors.
El marcador és massa pel que s'ha vist. Hi ha hagut dues jugades claus i un penal que no ho és
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Estem molt satisfets de guanyar a casa [era el pitjor equip a casa]. Hem d'estar contents
José Bordalás
entrenador de l'alcorcón

Una altra oportunitat desaprofitada

La derrota del Recreativo i l'empat entre el Múrcia i l'Sporting van donar ahir l'oportunitat al Sabadell de fer una passa de gegant en les seves aspiracions a la promoció d'ascens. Amb la derrota, el conjunt de Miquel Olmo queda a mitja taula (13è) per darrere d'equips com el Còrdova, el Lugo o el Mirandés. La victòria hauria posat el Sabadell a l'alçada de l'Sporting i a només un punt del privilegi. D'altra banda, els arlequinats mantenen la distància amb les posicions de descens perquè el Madrid Castella i el Jaén van perdre encara que hi ha menys equips pel mig. Els set punts continuen sent una garantia de tranquil·litat per als arlequinats, que la setmana vinent jugaran a casa contra l'Hèrcules, un rival que se la juga per sota.