3a divisió FEF

Per acabar el curs amb el millor gust possible

3a divisió. El Santfeliuenc i la Pobla s'enfronten avui en plena descompressió

El Santfeliuenc i la Pobla de Mafumet s'enfronten avui (Les Grasses, 18 h) en el duel intranscendent de la jornada. Tots dos equips hi arriben en hores baixes i sense cap objectiu clar pel qual lluitar: la salvació ja fa jornades que està superada i la promoció d'ascens queda massa lluny.

Precisament per aquest motiu, tant el Santfeliuenc com la Pobla estan tenint darrerament molts problemes per sumar punts. Els d'Andrés González acumulen tres empats consecutius, encara que fa cinc jornades que no perden. Però la crisi de la Pobla, avui visitant, és encara més exagerada. No només són les tres últimes derrotes consecutives, sinó que ja fa sis jornades que no aconsegueixen la victòria (2 punts dels 18 possibles).

Sense objectius

Ara mateix el Santfeliuenc no pot aspirar matemàticament a la promoció d'ascens (queden 12 punts i estan a 13 de diferència). La Pobla encara menys, perquè està tres punts per sota del conjunt del Baix Llobregat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)