La Pobla de Mafumet sorprèn un Santfeliuenc relaxat

Superioritat visitant. L'equip del Tarragonès es va avançar en els primers minuts i, malgrat que els locals van empatar en el minut 76, no van trigar a trobar premi a la seva insistència

P. DE MAFUMET2

SANTFELIUENC1

La Pobla de Mafumet va sorprendre un Santfeliuenc relaxat en un partit amb molt poques coses en joc entre dos equips que ja saben que acabaran la temporada a la zona mitjana de la classificació.

L'equip del Tarragonès es va avançar en els primers minuts de partit mitjançant Sergi Gestí, que va aprofitar en boca de gol un servei d'Iglesias. Els locals es van apropar molt tímidament a la porteria d'Aleix en els primers 45 minuts i només una rematada enverinada de Faura en el minut 23 va interrompre la plàcida migdiada de la defensa visitant.

Després de la represa, el guió no va canviar gaire. El Santfeliuenc, sense esma, no trobava la fluïdesa necessària per ficar-se en el partit i la Pobla de Mafumeta, molt còmoda, esperava algun contraatac per resoldre el partit. Un rematada d'Iván Peralta va despertar de l'atonia el Santfeliuenc i, en el minut 75, una bonica jugada col·lectiva dels de Sant Feliu de Llobregat la va culminar a la xarxa Dani Maldonado en un empat que va ser un pur miratge. Quatre minuts més tard i quan els visitants van apujar una marxa, David Díaz, amb una rematada potent dins l'àrea, va tornar a posar la Pobla, que durant tot el partit va fer més per guanyar, amb avantatge. Fins al final, els visitants no van tenir problemes per mantenir el botí. Victòria justa de la Pobla de Mafumet, que li serveix per descavalcar del vuitè lloc el Santfeliuenc en un partit paradigmàtic del que suposa que dos equips ho tinguin tot fet.

SANTFELIUENC: Santi, Marcos López (Maldonado, 63'), Gerard Rovira, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Èdgar, Álex Bolaños (Arcos, 71'), Iván Peralta, Josele i Faura (Éric Pacheco, 63'). POBLA DE MAFUMET: Aleix Manzano, Calavera (Éric Via, 82'), Iglesias, Joaqui, Rosales, Diakité, Víctor Bertomeu, David Díaz, SergiGestí, Jordi Roca (Bueno, 59') i Abel Rita (Víctor Oribe, 70'). GOLS: 0-1 (10') Sergi Gestí 1–1 (76') Maldonado. 1–2 (79') David Díaz. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: als visitants Calavera i Víctor Bertomeu. PÚBLIC: uns 400 espectadors a les Grases.