Sabadell

Tamudo està perdonat

Sabadell. El davanter de Santa Coloma marca en l'última acció del partit després d'haver errat tres ocasions clares i corregeix un partit en què l'Hèrcules havia empatat sense fer res

HÈRCULES1

SABADELL2

Amagat al segon pal, en el temps d'afegit, havent fallat tres ocasions cantades i la gent desesperada a la grada. En tot el seu esplendor, Raúl Tamudo va aparèixer per mantenir viu el Sabadell en la lluita per la fase d'ascens. Els desitjats 50 punts van arribar sobre la botzina quan el partit agonitzava i els arlequinats ja lamentaven l'oportunitat perduda. I això que ho tenien encarrilat en el minut 60 amb un home més i l'Hèrcules caminant per la gespa. Però no van concretar les ocasions i Portillo va fer de les seves, un altre cop, a la Creu Alta. Sortosament, Tamudo va encertar. La grada el va aplaudir i els laments es van convertir en aplaudiments. Això és el futbol.

L'Hèrcules va notar, al llarg de la primera meitat, que el Sabadell havia sortit amb tota l'artilleria. Els arlequinats van dominar i es van aprofitar constantment de l'automatisme que els funciona –i molt bé– en atac. Collantes va ser alimentat sovint de pilotes a l'espai que van provocar les millors ocasions locals. En el minut 5, l'extrem gadità va assistir Aníbal, que va rematar fluix, però, un quart d'hora després, va provocar el penal que donava avantatge als seus. Els alacantins s'havien apropat amb un xut de Gai gràcies a una bona combinació entre línies i poc més. Defensivament, els d'Olmo van estar prou bé i això els va permetre armar contraatacs que van generar encara més ocasions. La defensa visitant va salvar una centrada de Gato (33') i Falcón (42') va fer el mateix en un xut de Collantes posterior a un córner de l'Hèrcules.

Expulsió i gol visitant

El visitant estava mig mort amb un gol en contra, un expulsat (Ortiz al 59') i els jugadors acusant l'esforç amb problemes musculars. El Sabadell tocava i tocava, però les possessions morien en ocasions sense concretar i augmentava la sensació de perdonar massa.

El pitjor va ser que l'Hèrcules, en només una ocasió, va empatar. De Lucas va filtrar una pilota a Portillo i va donar ales al seu equip. L'Hèrcules es va defensar i Olmo va posar la carn a la graella. Canvis ofensius que van posar Tamudo a la gespa. El davanter va fallar tres ocasions franques (un misto, una assistència d'Aníbal i un xut fluix) en deu minuts –coneguda la seva habilitat per generar-les–, però va encertar en l'última. Crespí va posar la pilota al segon pal on esperava el de Santa Coloma per eximir-se dels tres pecats anteriors. Està perdonat.

SABADELL: Nauzet; Cristian Garcia (Sotan, 82'), Kiko Olivas, Crespí, Clerc; Juanjo, Longás, Hidalgo (Llorente, 74'); Collantes, Gato (Tamudo, 79') i Aníbal. HÉRCULES: Falcón, Ortiz, Escassi, Pamarot, Echaide; Yuste (De Lucas, 29'), Sissoko; Ferreiro, Gai (Azkorra, 46'), Eldin (Álex Muñoz, 67'); i Portillo. GOLS: 1-0 (22') Aníbal de penal. 1-1 (76') De Lucas. 2-1 (93') Tamudo. ÀRBITRE: Ocón Arraiz.T.G.: Als locals Juanjo i Hidalgo; als visitants Escassi i Ortiz. T.V.: Al visitant Ortiz (59') per vermella directa. PÚBLIC: 3.206 espectadors a la Nova Creu Alta.
Avui, ha tocat viure la cara de Dr. Jekyll a casa. Hem patit massa pels mèrits que havíem fet
Antonio Longás
migcampista del sabadell
Hem començat bé, però hem perdut el control. En la segona part, ens han afectat massa les lesions
Quique Hernández
entrenador de l'hércules
Hem hagut de patir. Hi havia un moment que el partit requeria més paciència
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
S'ha treballat fins al final. Hem reaccionat bé perquè davant l'afició no podem fallar
Carlos Clerc
lateral del sabadell

Juanjo i Hidalgo no podran ser a Miranda

Amb dos punts per sota, el partit contra el Mirandés la setmana que ve és crucial per a les aspiracions del Sabadell en la part mitja alta de la taula. I els arlequinats hauran de jugar sense dos dels seus homes més útils ara mateix. Els migcampistes Antonio Hidalgo i Juanjo Ciércoles van ser amonestats ahir i es perdran el partit a Anduva per acumulació de targetes grogues. Olmo podrà donar l'alternativa a Fernando Llorente, que ahir va disputar els últims vint minuts de partit a un nivell òptim, o bé a Moha, un perfil més treballador que l'exjugador del Vila-real. Moha, ahir, va entrar a la convocatòria però no va jugar cap minut.