Sabadell

RAÚL TAMUDO

DAVANTER DEL SABADELL

“Ara mateix, el que vull és aprofitar els minuts”

En la recta final del curs, el davanter assumeix un rol secundari i dóna claus per guanyar a fora de casa

La trajectòria i l'ètica de treball el fan ser un home escoltat al vestidor

No gaudeix de protagonisme, però s'entrena com ningú. “Es col·loca molt bé”, diu Longás d'ell. “D'ocasions en té sempre”, afegeix Miquel Olmo. Raúl Tamudo (Santa Coloma de Gramenet, 1977) està a les acaballes de la
seva carrera, però diumenge passat va tornar a ser decisiu per al Sabadell.

Un gol en el minut 93. És la victòria perfecta?
Estàvem jugant molt bé. En la segona part potser no havíem sortit tan endollats com en la primera i ens van crear problemes, fins i tot amb un jugador menys. Després van marcar, es van replegar i vam començar a tenir més ocasions. Al final vam acabar marcant, encara que fos en l'últim minut.
N'havia tingut tres ocasions abans de marcar...
Quan surto, necessito fer el que he fet sempre: crear ocasions per marcar gol. Alguns dies entra i d'altres, no. Avui, per sort, hem marcat el segon gol, que ens posa amb 50 punts.
Un davanter sempre viu del gol. Li serveix aquest per reivindicar-se?
Ara mateix, el que vull és aprofitar els minuts que em dóna l'entrenador. Vull fer-ho tan bé com sigui possible, com sempre, i sóc aquí per al que em digui. Quan em dóna l'oportunitat, vull intentar ajudar al màxim fent gols.
Precisament, Miquel Olmo valora que creï moltes ocasions...
Un, al final, el que ha de fer és utilitzar la seva experiència per poder tenir ocasions. Sempre n'he tingut, i de vegades entren i d'altres, no.
Amb 50 punts, és el moment de deixar de pensar en la permanència?
És el moment d'intentar millorar fora de casa. És difícil, però hem d'intentar millorar la imatge que mostrem fora i amb això intentar guanyar el partit. Més endavant, si millorem, podrem pensar en altres coses.
Què creu que ha de fer l'equip? Perquè quan s'obre rep golejades i quan juga defensivament no es troba còmode...
Intentar jugar com juguem a casa, que per alguna cosa som el millor equip. Hem de sortir amb la mateixa mentalitat i saber que si guanyem ens situarem a dalt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)