Sabadell

La plantilla aposta per mantenir l'essència

Sabadell. Per corregir la mala dinàmica a domicili, els jugadors reclamen ser els dominadors del partit. Una victòria els afermaria com a candidats

Si hi ha algun aspecte a millorar aquesta temporada per al Sabadell és el seu rendiment a fora de casa. Les dues cares que ha mostrat el conjunt arlequinat al llarg de l'any li han permès aconseguir la permanència virtual (pel gran rendiment a casa), però li han impedit afermar-lo entre els sis primers (pel desastre a fora). Per ser un ferm candidat a la fase d'ascens, el Sabadell, doncs, necessita corregir aquest dèficit a domicili. “És hora de millorar a fora de casa per poder viure coses més boniques”, deia Tamudo en una entrevista en aquest diari.

Però què ha de fer el Sabadell per guanyar a domicili? Quan ha jugat de tu a tu ha rebut golejades contra equips superiors (Las Palmas, 5-0; i Mallorca, 4-1) i quan s'ha tancat, l'equip no s'ha trobat còmode perquè no és la seva naturalesa. “Hem de fer el mateix que fem aquí. Mirar el que ens dóna resultat a casa i no jugar pensant en l'altre equip. Ser nosaltres mateixos”, diu el capità Antonio Hidalgo, que es perdrà el xoc d'Anduva per sanció. “S'ha de jugar amb confiança i no encaixar cap gol en els primers minuts”, explica Carlos Clerc, que afegeix: “Hem de jugar a casa igual que a fora. D'acord que l'afició fa molt, però per jugar a Anduva necessitem tenir molta personalitat.” I Longás també, fart que se'n parli tant, reconeix: “Toca parlar menys i fer més a fora de casa. Sabem que és la nostra assignatura pendent ho hem de millorar”, afirma, ambiciós.

Després de dos dies de festa, avui tornen a la feina

Després de dos dies de descans, la plantilla del Sabadell tornarà avui als entrenaments per preparar el decisiu partit de diumenge (21 h, TDP) a Anduva contra el Mirandés. El conjunt de Miquel Olmo no es va exercitar ni dilluns ni ahir, i completarà en total quatre sessions d'entrenament aquesta setmana sense comptar la que van fer els suplents i no convocats després del partit contra l'Hèrcules de diumenge al vespre. La primera sessió de la setmana serà avui a la Nova Creu Alta, on Miquel Olmo només tindrà la baixa de Pablo Ruiz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)