Sabadell

Ratifiquen els comptes des de l'any 2003

Sabadell. Ahir, en una junta extraordinària, els accionistes van corregir un defecte que arrossegava l'entitat des de feia una dècada

El Sabadell va celebrar ahir una junta extraordinària d'accionistes que va agafar tothom per sorpresa. El conjunt arlequinat es va veure obligat a regularitzar tots els seus papers des de l'any 2003 perquè no constaven en el registre mercantil, així que ahir es van haver de ratificar davant del notari tots els pressupostos, nomenaments, cessaments, gestions, etc., des d'aquella temporada fins a l'actualitat.

La junta d'accionistes, amb l'absència de Keisuke Sakamoto (ja viatjant cap al Japó) que va ser representat per Ignasi Lúquez com a part majoritària, va aprovar per unanimitat totes aquestes ratificacions. “La junta d'avui és per corregir defectes formals que ens impedien inscriure la documentació al registre mercantil”, va explicar el vicepresident primer Ignasi Lúquez abans de començar les votacions.

Molt poca gent

Ahir només van ser al voltant d'un 65% de tot l'accionariat, la majoria corresponent a Keisuke Sakamoto. Amb prou feines es van comptar més de cinc accionistes entre el públic assistent al casal Pere Quart de la Rambla de Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)