Sabadell

La clau cap al segon objectiu

Sabadell. Un cop lligada la permanència gràcies al rendiment a casa, la plantilla sap que per aspirar a disputar la fase d'ascens ha de deixar de ser el pitjor visitant. Per Cristian García, tot depèn de donar un cop d'efecte guanyant a Miranda

Cada setmana prèvia als desplaçaments, la plantilla del Sabadell topa amb la realitat dels partits a fora de casa: és el pitjor local i ha perdut en sis de les set últimes sortides. S'ha d'enfrontar, per tant, als seus fantasmes i ha d'esforçar-se per esbrinar què falla lluny de la Nova Creu Alta. Per Cristian García és un problema anímic, psicològic: “A fora sortim amb la mentalitat que tenim un punt i que l'hem de defensar, i a casa anem amb la mentalitat de guanyar els tres punts.” El defensa egarenc assegura que, fins ara, l'equip tenia clar que la permanència passava per casa, i ha complert amb bones xifres com a local i ha assolit els 50 punts. “Ara hem de demostrar que som capaços de guanyar fora per complir el segon objectiu”, afirma Cristian García en referència a la lluita per accedir a la zona de fase d'ascens, a dos punts dels arlequinats. Segons Cristian García, el partit de diumenge a Miranda de Ebro és clau en aquest sentit, ja que assegura que necessiten un cop d'efecte en forma de victòria a domicili: “Faria que ens creguéssim que podem aconseguir-ho.” El que queda de competició és, segons el jugador vallesà, una lliga de sis partits en què a fora n'han de guanyar dos. A Cristian García no li fa respecte parlar de la fase d'ascens: “A tots ens encantaria jugar-la, no hi hem de renunciar”, sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)