Contraatacs letals

Inofensiu. El Figueres té el pes del partit però el Santfeliuenc aprofita la seva velocitat en atac per acabar golejant a Vilatenim

santfeliuenc3

figueres0

El Figueres estava avisat que la velocitat del Santfeliuenc li podia generar problemes i ho va poder comprovar de primera mà. Els de Francesc Cargol van tenir la possessió i el control del partit, però més enllà d'un xut de Barrera al travesser (29'), les millors ocasions de perill van ser pel Santfeliuenc. Guiats per Cano, que va fer anar de corcoll la defensa figuerenca, l'equip del Baix Llobregat es va avançar en el minut 33. Fins al descans, la Unió es va mostrar inofensiva, i en canvi els d'Andrés González podien haver augmentat l'avantatge amb noves arribades de Cano.

En la segona part, el Figueres va semblar que reaccionava, però va ser un efecte efervescent. Els jugadors de Francesc Cargol van tenir la pilota però no van fer inquietar el porter Sant en cap moment. Pe contra, i ja en el tram final, el Santfeliuenc va tornar a mostrar-se letal en els contraatacs. Peralta va castigar una sortida en fals de Reig per marcar el 0-2 (83'), i a falta de dos minuts, el mateix jugador va marcar el tercer gol.

Els dos equips tenen els deures fets aquest curs, però el Figueres encadena tres jornades sense guanyar i no viu el seu millor moment de joc, mentre que el Santfeliuenc torna a vèncer després de quatre jornades i referma el novè lloc. Els del Baix Llobregat obren forat amb el perseguidor, que és el Figueres, ja a 10 punts.

FIGUERES: Reig, Micaló, Argi, Serra, Murga (Borja, 79'), Ferran Grau, Barrera, Cornellà, Ferrón, Cristino (Teixi, 46') i Moñino (Alberto, 71'). SANTFELIUENC: Santi, Nacho, Faura, Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Maldo (Bolaños, 70'), Joserra, Cano (Peralta, 62'), Josele i Èric (Èdgar, 71'). GOLS: 0-1 (33') Cano. 0-2 (83') Peralta. 0-3 (88') Peralta. ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: A Murga del Figueres; i a Cano, del Santfeliuenc.