Somriures i llàgrimes

3a divisió. L'Europa venç gràcies a un gol de Guzmán, arrabassa el lideratge a la Muntanyesa i condemna la Rapitenca al descens

rapitenca0

Europa1

L'Europa va vèncer ahir la Rapitenca amb un gol de Guzmán i va aprofitar l'ensopegada de la Muntanyesa per arrabassar-li el lideratge. Els blaus, en canvi, van certificar el seu descens matemàtic a primera catalana tot i caure amb dignitat, perdent per la mínima.

En la primera part, les arribades van escassejar fins que, a punt d'arribar al minut 30, Guzmán es va treure una genialitat de la bota dreta per avançar el seu equip. El 10 escapulat va aprofitar un rebuig de punys del porter Josué per enviar una voleia imparable al fons de la xarxa. A partir d'aquell moment, el partit es va animar i els locals van tenir tres ocasions per sentenciar-lo. La més clara va ser una rematada de cap d'Alberto en un córner que va sortir per sobre del travesser (40').

L'Europa va continuar dominant després de la represa, però l'excessiva por a encaixar un gol els privava de fer mal en atac. Tot i que la Rapitenca, amb sis juvenils al camp, no semblava que pogués inquietar la meta de Leva, els minuts passaven i l'1-0 era un resultat curt. De fet, Ivan, en el 70, va tenir una oportunitat molt clara per canviar el sentit del partit, però el seu xut va sortir massa creuat i el resultat ja no va variar.

EUROPA: Rafa Leva; Guillem, Alberto, Cano, Cuadras; Javi Lara, Marc Esteban, Guzmán (Charly, 51'); Rovira, Camacho (Diego, 64') i Javi Sánchez (Cebri, 73'). RAPITENCA: Josué; Rosales (Nacho, 55'), Julio, Gasparín, Mauri; Navarro (Éric, 70'), Barru (Pujol, 59'); Marc Vernet, Munta, Alexis; i Ivan. GOLS: 1-0 (28') Guzmán. ÀRBITRE: Cardosa Montesinos. T.G.: Als locals Alberto, Marc Esteban, Guzmán i Diego; i als visitants Navarro i Rosales. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 800 espectadors.