Sabadell

Completa el trencaclosques

Sabadell. Carlos Clerc s'ha convertit en la peça que necessitava Miquel Olmo per dotar el seu equip de totes les armes en atac. El rendiment del lateral ha truncat la reinserció d'Espasandín

Fins al mercat d'hivern el Sabadell es trobava coix en atac. L'equip només tenia profunditat per la banda dreta perquè havia de jugar amb un dretà a l'altra banda. La lesió d'Espasandín i el baix rendiment de Barral van donar el primer enigma per resoldre al director esportiu José Antonio Gordillo, que el va solucionar en el mercat d'hivern tancant la cessió de Carlos Clerc. L'adaptació del jugador de l'Espanyol ha estat immediata, ja que des que va arribar ha jugat tots els minuts i en deu dels onze partits, com a titular.

“S'ha adaptat amb molta facilitat i rapidesa. És un jugador del perfil que vosaltres volíem”, afirma Olmo, que volia un jugador d'aquestes característiques: “M'agraden els laterals amb recorregut perquè és important per a la nostra idea de futbol: generar superioritats i atacar des del darrere.” Amb Clerc de titular, l'equip ha sumat 19 punts de 30 i ha marcat 14 gols. Els arlequinats s'han tornat un equip menys previsible i molt més equilibrat en el seu atac amb les incursions del lateral que, d'altra banda, en alguns partits ha jugat males passades en l'aspecte defensiu.

“Els jugadors em demanen un nivell alt, en els entrenaments m'ho posen molt difícil i penso que això és bo per a l'equip”, afirma Clerc, que agraeix la “confiança” de tothom. Les seves grans actuacions han tancat la porta a Espasandín, que ja fa mesos que està recuperat de la seva lesió: “És un jugador important, perquè l'hem vist patir i refer-se cada vegada”, diu Olmo i afegeix: “Crec que és un dels millors laterals de la categoria, les possibilitats de Víctor d'entrar a l'onze s'han reduït, però tant de bo li arribi el moment.”

Una altra cessió?

El Sabadell ja ha manifestat la seva voluntat de renovar la cessió de Clerc per a la temporada que ve. “Jo estic en mans del que em digui l'Espanyol”, va dir recentment el lateral. Qui té l'última paraula en el futur del jugador és lògicament, l'Espanyol, el club que el té en propietat. El jugador vol estar al primer equip, però tot i el gran any que està fent, ho tindrà difícil per la gran competència al lateral esquerre del conjunt blanc-i-blau, que segur comptarà amb Juan Fuentes i Víctor Álvarez.

LES REACCIONS

Els laterals amb recorregut són importants per a la nostra idea de futbol: generar superioritats i atacar des del darrere
L'equip em demana un nivell alt, en els entrenaments els jugadors m'ho posen molt difícil
Carlos Clerc
lateral del sabadell
S'ha adaptat amb molta facilitat i rapidesa. És un jugador del perfil que vosaltres volíem
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)