3a divisió FEF

Una punxada en el pitjor instant

Clatellada. L'Ascó empata contra el Vilassar malgrat dominar el partit i abandona la zona d'ascens després de 24 jornades

VILASSAR1


ASCÓ1


Just en el pitjor moment, l'Ascó va fallar. El conjunt verd va cedir ahir un empat i va perdre la seva posició en la zona d'ascens després de 24 jornades. Els de Miguel Rubio, que ja no depenen d'ells mateixos, van ser superiors als visitants, que continuen pels pèls fora de la zona de descens.

En els primers compassos es va veure un monòleg dels de la Ribera d'Ebre, que van assetjar la porteria d'un Imanol salvador. Això sí, les arribades de Giribet, Virgili, Piju –una va topar amb la fusta– i Sergi Moreno, no van arribar a bon port i els gols es van veure en la segona part.

Després de la represa, la tònica va continuar tot i que els visitants van tenir més presència a l'àrea asconenca. Això sí, els de casa es van avançar en un contraatac culminat per Duran (68'). Poc després, Genis gairebé va sentenciar amb una rematada al pal (75'), però llavors va arribar el gol de l'empat: Roldán va aprofitar un error defensiu per superar Fuertes en l'un contra un (78').

ASCÓ: Fuertes, Pere Martínez (Genís, 62'), Giribet, Sangrà, Edu Vives, Edgar, Gerard Roigé (Canadell, 75'), Duran, Sergi Moreno, Virgili i Galcerán (Piju, 15'). VILASSAR DE MAR: Imanol, Adri, Jose, Peque, Edu Camps, Edu Domingo, Juan Roldán, Galeano, Jallow (Riki, 75'), Mendoza i Riki (Guillem, 69'). GOLS: 1-0 (67') Duran. 1-1 (78') Roldán. ÀRBITRE: Garcia Fuster. T.G.: Als locals Duran, Sergi Moreno, Giribet i Edgar; i als visitants Roldán i Adri.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)