3a divisió FEF

La Pobla no perdona i goleja una Grama molt tova i dòcil

‘Maneta' grana. El filial del Nàstic va tenir un alt percentatge d'encert i va fer cinc dianes

Gramenet1


La Pobla Maf.5


LA POBLA DE MAFUMET: Aleix Manzano, Eric Via, Javi Iglesias, Vadillo (Abel Rita, 74'), Rosales, Diakité (Ivan Jiménez, 70'), Gespí, David Díaz, Javi Pazos, Jordi Roca (Bueno, 64') i Oribe.

GRAMENET: Juanmi, Brian, Jona, Ríos, Víctor, Mendoza, Pipo (Montoya, 64'), Iborra, Canelada, Einard (Juanito, 46') i Daisuke (Pluvins, 77').

GOLS: 1-0 (10') Rosales. 1-1 (26') Iborra. 2-1 (29') Oribe. 3-1 (54') Oribe. 4-1 (70') Gespí. 5-1 (86') Abel Rita.

ÀRBITRE: Molina Fernández.

COMENTARI: La Pobla va oferir un bon partit en un enfrontament en què cap dels dos equips tenia ja res en joc, tal com demostra el fet que no hi hagués cap targeta. En aquest context, va quedar ben reflectida la situació dels dos equips en la taula, i el filial del Nàstic va golejar una Grama dòcil, que no va poder fer res per inquietar Aleix Manzano més enllà del gol de l'empat d'Iborra, en el minut 26. Això sí, abans s'havien avançat els grana amb una rematada de córner de Rosales. Amb l'1-1, l'equip local va ser contundentment superior als colomencs i van marxar al descans amb avantatge gràcies a un xut precís d'Oribe des de la frontal. Després de la represa, el mateix atacant va fer un gol gairebé calcat i va sentenciar amb el 3-1. Llavors, Gespí i Albel Rita es van apuntar a la festa: tots dos van aprofitar pilotes refusades per batre Juanmi i culminar el recital amb el quart i el cinquè gol.

vIOLANT casas

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)