Sabadell

Sense Juanjo, més difícil

Sabadell. Els mals registres a domicili augmenten exponencialment quan el pivot, demà baixa per sanció, no és titular. “Hi ha jugadors que és complicat substituir-los pel seu rol”, diu Olmo

El Sabadell té molts problemes quan ha de jugar a domicili, però encara en té més quan Juanjo Ciércoles no hi és. El pivot de l'Hospitalet demà no jugarà per sanció (compleix el tercer cicle d'amonestacions) i les xifres a fora de casa sense ell són molt dolentes. Quan no ha sortit de titular, el seu equip ha disputat sis partits amb quatre derrotes, un empat i una victòria. A més, amb 16 gols en contra i només 5 a favor. Els números no són el pitjor, sinó la sensació de falta de contundència a la zona ampla que ha convertit Juanjo Ciércoles en un home clau.

“Hi ha jugadors que són difícils substituir-los pel rol que tenen a l'equip –afirmava ahir Miquel Olmo–, però també és cert que mai hem justificat cap resultat per les absències.” L'entrenador terrassenc s'hi haurà de trencar el cap, perquè, a més, el segon migcampista de caire més intens (Antonio Hidalgo) també està sancionat. “Tant la baixa de Juanjo com la d'Hidalgo són importants, però la grandesa d'aquest equip sempre ha estat en el jugador que no competia i que fa pujar el nivell.”

Les alternatives

Olmo, doncs, confia en els jugadors que fins ara no han tingut gaire protagonisme, tot i que cap d'ells ha tingut bones actuacions quan s'ha hagut d'actuar sense Ciércoles. Llorente i Jesús Olmo han jugat alguns partits bé, però la seva falta de contundència ha penalitzat massa l'equip en determinats partits (a Múrcia i a Mallorca, per exemple). Crespí, reconvertit al pivot, també ha tingut moltes dificultats, però, a l'hora de fer circular la pilota.

Olmo, l'entrenador del Sabadell, es mostra críptic a l'hora de donar alguna pista sobre quina fórmula utilitzarà demà. “És un partit per escollir bé, per escollir els jugadors que millor estiguin”, afirma. Hi ha la possibilitat d'un canvi de sistema? “Serà important el fet que aquests jugadors estiguin al terreny de joc, més enllà de la demarcació que ocupin.”

Amb la possessió

El que sembla segur és que el Sabadell no serà poruc a l'hora d'atacar, ja que mai li ha funcionat. “Hem de fer el mateix que fem a casa”, deien aquesta setmana els jugadors. Per aconseguir-ho, cal tenir la pilota i també que Longás aparegui, per fi, quan surt de la Creu Alta. “Per la seva idea de joc i capacitat creativa és un jugador important. I ha d'aparèixer aquest diumenge, perquè ens hi juguem molt”, assenyalava Olmo, que tampoc li vol posar una pressió excessiva: “Volem que es responsabilitzi en aquest paper, però també ho han de fer altres jugadors.”

LES REACCIONS

La baixa de Juanjo i d'Hidalgo són importants, però aquest equip és gran pel jugador que no competeix i fa pujar el nivell
És un partit per escollir bé els jugadors que millor estiguin més enllà de la demarcació
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Volem que [Longás] es responsabilitzi i sigui més protagonista, però també ho han de fer altres jugadors
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)