Sabadell

Tampoc en queden tants

Sabadell. Primera de les tres oportunitats que tenen els arlequinats de millorar a domicili. Necessiten un triomf per treure's la por fora de casa, tot i que avui ho hauran de fer sense tres homes essencials

No es pot demorar més la millora del Sabadell a domicili. Queden tres partits a fora de casa perquè acabi la lliga i tothom s'ha afartat d'explicar que o es guanya a fora de casa o serà impossible jugar la promoció d'ascens. Els arlequinats tenen una oportunitat valuosíssima per enganxar-se al tren de l'aristocràcia, perquè continua sense fallar a casa i perquè tampoc queden tants partits per solucionar el seu gran dèficit del curs. Una victòria a Miranda suposaria que fins i tot els més pessimistes deixessin de mirar el descens i, de passada, descartar un rival que ara és directe en la lluita pels sis primers llocs.

“No és l'última, però sí la gran oportunitat”, afirmava Miquel Olmo aquesta setmana, que descrivia el que pot donar el partit: “Els tres punts atorguen la tranquil·litat i han de fer que aflori tota l'ambició que ha demostrat sempre l'equip, que vol més.” Tota la plantilla veu en l'enfrontament d'avui contra el Mirandés una ocasió immillorable.

A l'atac

En els últims desplaçaments, el Sabadell ha pecat de ser massa defensiu renunciant a la seva naturalesa. Tot i les importants baixes de Clerc, Hidalgo i Juanjo, Olmo optarà per tornar a lluitar per la possessió de pilota. “És un equip que ha de ser protagonista dins del partit”, reconeix Carlos Terrazas, entrenador rival. “No podem renunciar a la nostra idea de joc per un partit. Hem de ser precisos, intensos i en pocs tocs arribar a l'àrea contrària fent-ho amb molts jugadors”, descrivia Olmo que també explicava els perills del rival: “Jugaran amb un 4-4-2 en rombe i es posaran a centrar pilotes. Esperem que en les segones jugades no ens creïn perill.”

Pel gran nombre de baixes i la seva importància, no es descarta que Olmo regiri l'onze titular, no només pel que fa a noms (obligat), sinó també en el dibuix. El Mirandés, un conjunt basat en el joc aeri i en el joc per bandes, tal com avisa Olmo, obligarà a tenir més atenció defensiva en les incursions per les bandes, en el joc aeri i en la caiguda de la jugada. Tant Infante com Díaz de Cerio són dos homes experts a aprofitar les segones jugades i en les transicions de defensa-atac, potser el gran actiu de l'atac del rival avui del Sabadell.

LA PRÈVIA

Els tres punts atorguen la tranquil·litat i han de fer que aflori tota l'ambició
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Potser pequem de començar malament els partits. Triguem a imposar el ritme de joc
Carlos Terrazas
entrenador del mirandés

Conjura al vestidor amb vista a una ‘final'

El vestidor és conscient de la importància del partit, i per aquest motiu es va reunir a principis de setmana per parlar sobre els problemes que tenen a fora de casa. “L'equip sempre ha tingut una bona resposta en els partits de caixa o faixa”, deia Miquel Olmo recordant les victòries a Jaén, Huelva i Tenerife.
“I aquest discurs no és el discurs de Miquel Olmo, sinó que ha sortit de dins del vestidor, dels mateixos jugadors”, va afegir l'entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)