El Rubí no pot aturar el Vilassar, que surt del perill

Domini inicial. Els gols van arribar en la segona meitat però els maresmencs van ser millors sobretot gràcies a un molt bon inici de partit

RUBÍ0

VILASSAR2

El Vilassar ara mateix és l'equip de moda de la tercera divisió gràcies a una ratxa de sis partits sense perdre (cinc victòries). Ahir, a més, va ser capaç de derrotar l'altre gran del moment, el Rubí, que, això sí, no surt de la zona de promoció d'ascens. La victòria del conjunt de Toni Romero li serveix per fugir del descens directe, encara que per salvar-se haurà d'estar pendent de la 17a posició pels descensos compensats.

El Vilassar va ser superior en el global del partit i en un inici espectacular en què es va poder avançar dues vegades en el primer quart d'hora. Va començar avisant en un xut de Mendoza (8') aturat per Segovia i, set minuts després, Jallow va enviar fora una bona jugada de Galeano per la banda dreta.

Els gols

En el primer temps, el Rubí no va fer jugades de mèrit, encara que en la segona part va tenir una gran ocasió en córner en què Matamala (52') va fallar a boca de gol. Poc després els locals es van avançar amb una volea d'Edu Domingo (56') i, a partir del gol, van tornar a tenir molt bones ocasions. Roldan va estar a punt d'ampliar la diferència però el seu xut va sortir fregant el pal. Poc després ni Mendoza des del mig del camp (al travesser) ni Jallow van encertar. A les acaballes, Vives sol davant del porter va fer el segon.

VILASSAR: Imanol, Adri, José, Peque, Edu Camps, Edu Domingo, Joan Roldán (Vives, 86'), Galeano, Jallow (Guille, 71'), Mendo i Riki. RUBÍ: Segovia, Kiki (Zambudio, 67'), Fontanils, Castell, Aitor Torres, Cervantes, Ferran Vila (Adri Díaz, 71'), Roger (Muela, 80'), Ernest, Matamala i Álex Pla. GOLS: 1-0 (56') Edu Domingo. 2-0 (94') Joan Vives. ÀRBITRE: Castaño Coso. T.G.: Als locals Peque i Mendo; als visitants Kiki, Fontanils, Roger i Ernest. PÚBLIC: Uns 200 espectadors al Municipal Xevi Ramón.