Sabadell

D'‘entrenador aspirina' a líder d'un projecte

Sabadell. Miquel Olmo va passar de ser una solució interina quan va substituir Salamero a comandar la nau dels arlequinats, que busquen la primera divisió com a meta no gaire llunyana

A Sabadell ningú amaga que la meta del projecte de Sakamoto és, tard o d'hora, consolidar-se a primera divisió. Sense gent a les grades, ni patrimoni i amb un futbol de base embrionari, el club depèn exclusivament del primer equip. I en aquesta responsabilitat se situa Miquel Olmo, un entrenador que va agafar l'equip amb tots els dubtes del món i que el club no ha tingut més remei que renovar gràcies als bons resultats, a la sintonia amb el vestidor i al seu incansable treball.

“Intentarem que el dia del Barça B tinguem nou entrenador”, va dir Ignasi Lúquez, vicepresident del Sabadell quan Salamero va ser destituït i Olmo va agafar l'equip interinament. Li donaven poca vida, al terrassenc, tot i que ell mateix va anomenar la seva trajectòria a l'inici com la Champions de Di Matteo. Ara, les coses han canviat molt: “Sóc el primer que agraeix la feina del Miquel perquè va agafar l'equip en un moment molt complicat i els números són immillorables”, explicava ahir Lúquez.

No només els números

“L'havíem de deixar entrenar al seu moment. Els números indiquen que la feina ha estat molt bona, però des del primer dia hem congeniat bastant”, afirmava el director esportiu, José Antonio Gordillo, que diu que des de la primera setmana el va veure com el seu entrenador: “Veient la seva manera de treballar i de guanyar-se el vestidor, ell sempre ha estat la nostra opció.”

Les negociacions per la renovació van començar fa prop d'un mes i a les dues parts no els ha calgut donar-hi gaires voltes. “Tot i que les dues parts hem parlat i ens hem hagut de posar d'acord, ha estat una negociació fàcil perquè volíem el mateix”, deia ahir Miquel Olmo que va donar les gràcies a la seva família, als jugadors i al cos tècnic, com l'humil en la victòria: “Procuro no oblidar mai d'on vinc i ara mateix faig el que m'agrada en un moment que socialment és molt complicat.”

L'entrenador és conscient del que té entre les mans: “Em sento preparat per a aquest projecte i tenim arguments i recursos per tirar-lo endavant.” Es referia també als ajudants que continuaran amb ell: Txus Serrano, com a segon entrenador; Jordi Abella, com a preparador físic, i Miguel Ángel Álvarez com a entrenador de porters.

LES REACCIONS

Frase
Nom
càrrec

LES REACCIONS

Em sento preparat per a aquest projecte i tenim arguments i recursos per tirar-lo endavant
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Ell sempre ha estat la nostra opció veient la manera de treballar i com s'ha guanyat el vestidor
José Antonio Gordillo
director esportiu del sabadell
Frase
Nom
càrrec
Frase
Nom
càrrec
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)