Fortet decideix aviat

3a divisió. El Manlleu i la Rapitenca tanquen la temporada amb un partit intranscendent decantat per un gol de l'ariet local en el minut 9

RAPITENCA0

MANLLEU1

MANLLEU: Barragán (Ivan, 53'), Ot, Archi, Gely, Seuma, Masó, Putxi, Francolí (Manu Moreno, 49'), Muntada, Manel Sala i Fortet (Juanjo, 65'). RAPITENCA: Damià, Rosales (Pol Bladé, 14'), Marc Vernet, Gasparín, Julio, Martí, Munta (Gerard, 78'), Barru, Páez (Marc, 56'), Alexis i Ivan Munta. GOLS: 1-0 (9') Fortet. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: Al local Putxi i al visitant Martí. PÚBLIC: Unes 300 persones. COMENTARI: El Manlleu va guanyar la Rapitenca en un partit sense massa història. Els de Jordi Dot en va tenir prou amb un solitari i matiner gol d'Eduard Fortet per sumar els tres punts i acabar una temporada irregular amb 50 punts a la classificació. El rival, una Rapitenca ja descendida, pràcticament no va arribar a la porteria defensada primer per Barragán i després per Ivan González. A la segona part, el Manlleu va jugar per a Manel Sala amb l'objectiu que ampliés el seu compte golejador per acabar pitxitxi de tercera. El manlleuenc va disposar de diverses jugades per marcar, però cap d'elles va acabar amb gol. Va ser un partit de comiats després que es confirmés que Jordi Dot no continuarà com a entrenador la temporada que ve i que Marc Francolí deixarà el futbol més competitiu. Antoni Teixidó tampoc continuarà a la banqueta de la Rapitenca, que haurà d'iniciar un nou cicle a primera catalana.