3a divisió FEF

La golejada més amarga

El Rubí, fora del ‘play-off'. Tot i etzibar sis gols al Santfeliuenc, els vallesans van caure a la cinquena posició en l'últim instant

santfeliuenc0


rubí6


El Rubí va complir ahir amb la seva part d'un guió que no sabia que estava escrit amb final cruel: el triple empat a punts amb l'Europa i el Terrassa va deixar l'equip de Julià Garcia fora de la zona d'ascens en l'últim instant. El conjunt vallesà necessitava la victòria i que l'Europa puntués i, al final, amb la derrota escapulada el somni es va esmunyir tot i la golejada a Can Rosés.

El duel amb el Santfeliuenc era perillós per la qualitat del rival. Tot i això, els del Vallès Occidental van sortir amb empenta per sentenciar ràpid i evitar ensurts. Així, abans de la mitja hora Roger, de cap, i Matamala, completant una bona jugada, marcaven el camí amb dos gols. La segona meitat va ser un passeig amb dues dianes de Matamala, que va fer un hat-trick, i dues més d'Ernest. Al final, tot va ser per a no res.

RUBÍ: Segovia, Kiki, Castell, Capó, Aitor Torres, Héctor, Ferran Vila (Raventós, 82'), Roger, Ernest, Matamala (Adri, Díaz 78') i Àlex Pla (Zambudio, 62'). SANTFELIUENC: Santi, Bolaños, Edgar, Palote (Ortiz, 67'), Rovira, Tena (Cano, 59'), Maldo, Josera, Peralta (Faura, 75'), Josele i Eric. GOLS: 1–0 (10') Roger. 2-0 (22') Matamala. 3-0' (58') Matamala. 4-0 (73') Matamala. 5-0 (81') Ernest. 6-0 (88') Ernest. ÀRBITRE: Ferrero Mansilla. T.G.: Als locals Roger i Matamala; i als visitants Josele i Eric. T.V.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)