Sabadell

L'hora de l'ambició

Sabadell. L'última victòria a casa ha deixat els arlequinats a tocar de la zona de promoció i el vestidor ha canviat de discurs: l'objectiu és accedir-hi

Ara sí. S'han acabat els discursos prudents. Res de parlar de la salvació, que ja està amarrada. Ja no val l'actitud d'anar sumant a casa i a veure què es rasca fora. És l'hora de l'ambició. El conjunt de Miquel Olmo ha fet els deures abans que la majoria i, sense pressions ni grans pretensions i amb la zona promoció a tocar –té els mateixos punts que el Tenerife, que la marca–, no es posa límits. Amb la victòria de dissabte contra el Barça B, l'horitzó s'ha ampliat. “Toca canviar el discurs; presentem candidatura al play-off”, va dir després del partit l'entrenador arlequinat, que va celebrar la seva renovació de la millor manera possible.

Si Miquel Olmo ha fet un gir en el seu argumentari és perquè té raons per fer-ho. El Sabadell s'ha convertit en candidat a la promoció per rendiment, per imatge i per sensacions. Amb un fonament inqüestionable, el rendiment a la Nova Creu Alta, el conjunt arlequinat s'ha anat allunyant de baix i s'ha apropat a dalt –la frontera enguany és difícil d'ubicar– en els últims tres mesos. Hi ha una dada que explica el perquè de tot plegat: l'equip encadena sis victòries a casa. Ara, per fer el salt qualitatiu i mantenir viu el somni, el bloc s'ha conjurat per mantenir la solidesa a Sabadell i millorar lluny de casa, on fa quatre partits que no guanya. “Hem de vèncer els dos enfrontaments que queden a la Nova Creu Alta”, va explicar després de l'últim partit Juanjo Collantes, que afegeix que “ja es pot parlar obertament de play-off ”.

Dues visites clau

Arribats a aquest moment, fallar és paga car, ja sigui a casa o a camp contrari. En tot cas, veient la fiabilitat que el conjunt de Miquel Olmo té a la cocapital del Vallès Occidental, serà bàsic millorar en les dues visites que queden –a Saragossa i al camp del Madrid Castella–. En aquest aspecte, s'entreveu important seguir el camí marcat en el darrer desplaçament a Miranda, en què l'invent tàctic de Miquel Olmo va estar a punt de trobar la recompensa de la victòria.

LES DADES

54
punts
ha sumat el Sabadell, són els mateixos que té el Tenerife, que marca la zona d'ascens.
6
victòries
encadena el bloc arlequinat a la Nova Creu Alta. Això sí, fa quatre duels que no venç a fora.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)