Sabadell

Un partit especial en el millor moment

Sabadell. Longás, format al Saragossa, jugarà per primer cop com a visitant a La Romareda en un duel en què ell i l'equip arriben en forma

Ja fa gairebé set anys que Antonio Longás va deixar el Saragossa per continuar la seva carrera lluny del seu club de formació, del club de la seva ciutat. Malgrat el pas del temps, trepitjar la gespa de La Romareda serà especial per al migcampista aragonès del Sabadell, ja que serà la primera vegada que hi juga com a visitant. “Als deu anys hi anava com a aficionat, i després vaig tenir l'oportunitat de jugar-hi amb el filial i amb el primer equip. És un camp especial per a mi”, va explicar ahir Longás, encantat que el Sabadell arribi al partit en el millor moment de la temporada –en plena lluita per accedir a les primeres posicions– i que ell ho faci en un estat de forma dolç, amb la continuïtat que ha tingut tot el curs i bones sensacions. “M'estic trobant bé, però és general de tot l'equip. És bo que ara que ens hi estem jugant molt mostrem la millor versió”, afirma el migcampista, que considera que el Sabadell s'ha tret un pes de sobre amb l'assoliment dels 52 punts i amb el bon partit al camp del Mirandés, que els demostra que a fora també poden fer mal: “Pels resultats i per la imatge estem en un bon moment. Després dels alts i baixos de la temporada estem en una situació privilegiada i afrontem els últims quatre partits amb possibilitats. A veure si allarguem la bona línia i continuem puntuant.” Antonio Longás parla de quatre finals, i la primera és la de dissabte a La Romareda. “Serà un partit complicat perquè al Saragossa se li exigeix que guanyi els últims quatre partits de lliga per intentar reenganxar-se a la zona alta. A veure si som capaços de portar la iniciativa i la gent es posa nerviosa”, afirma Longás.

AMB CONFIANÇA

“M'estic trobant bé però és general de l'equip. És bo que ara mostrem la millor versió”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)