Sabadell

Amb catorze, fins al final

Sabadell. Miquel Olmo ha acotat la rotació a catorze futbolistes. El tècnic té clar que, si no hi ha baixes, ells són els escollits per jugar-se les garrofes en els quatre últims partits

Miquel Olmo, en els 23 partits que acumula al capdavant de l'equip, ha anat a la recerca d'un onze tipus que atorgués estabilitat al grup. Les contínues lesions, sancions i mals resultats a domicili li han impedit repetir un mateix onze de manera fixa, però, lluny de provatures, ara que arriba el tram final de temporada, el tècnic ja ha trobat els futbolistes amb els quals se la jugarà d'aquí al final de temporada.

En els quatre últims partits, Olmo no ha deixat gaires dubtes sobre la seva idea en l'onze titular. Els canvis que ha introduït han estat comptats: Moha i Llorente per les sancions de Juanjo i Hidalgo o bé el relleu al lateral esquerre per la lesió de Clerc en benefici d'Espasandín. La resta, faves comptades amb l'únic canvi constant de Gato i Sotan a l'extrem dret. De fet, sembla clar que l'onze que utilitzarà Olmo a La Romareda serà el mateix que contra el Barça B, el millor partit que ha jugat el Sabadell aquesta temporada.

En la línia defensiva, ningú ha de moure Cristian, Crespí i Kiko Olivas, tot i que Carlos és present en els plans del tècnic. Al lateral esquerre, el cos tècnic està molt content amb Espasandín i no cedirà tan fàcilment la titularitat a Clerc. Al mig del camp, Llorente i Moha no han passat de bons suplents del triple pivot Juanjo-Hidalgo-Longás. I a la davantera, Aníbal i Collantes són fixos, i Gato i Sotan, els dos que lluiten per jugar, amb cert avantatge per al jugador japonès, plenament adaptat. Tamudo, quan es recuperi, només actuarà en situacions límit i des de la banqueta.

I els suplents?

“La fortalesa d'aquest equip és la competitivitat que donen els que no juguen”, diu una i altra vegada Miquel Olmo. Tot el cos tècnic està molt content amb el nivell d'entrenaments del grup, clau –segons afirmen– per a l'actual estat de forma de l'equip. De fet, el Sabadell ara mateix és un equip privilegiat, ja que no té lesions d'importància. Tamudo està en la recta final de la recuperació dels problemes en un genoll, i Arteaga i Pablo Ruiz, dos jugadors residuals, són les úniques baixes.

ÚNIC DUBTE

Sotan i Gato es disputen l'extrem esquerre. El japonès està ara una mica millor

SENSE LESIONS

A banda de les residuals de Pablo i Arteaga, Olmo els té tots disponibles

ONZE TIPUS

El tècnic considera que la lluita dels suplents és la clau de l'actual estat de forma

Juanjo, amb problemes en un genoll

Juanjo Ciércoles està esperant que la temporada acabi per ser operat d'un genoll per una lesió que no ha transcendit (es podria tractar de problemes al menisc) i que, segons diuen des del club, l'està fent rendir “al cinquanta per cent de la seva capacitat”. Si el conjunt arlequinat ara mateix no s'estigués jugant res, probablement el migcampista ja estaria fora de combat per estar operatiu per a la temporada vinent.

Aquest curs, Juanjo no ha brillat tant com ho havia fet fins ara. El mig centre, però, ha estat igual d'imprescindible que en l'etapa de Carreras, malgrat els problemes físics que l'estan afectant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)